reklama

Autor Téma: PowerVU prolomen  (Přečteno 40107 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
PowerVU prolomen
« kdy: 21. 04. 2015, 18:42:11 »
Zdravím, potvrzuji prolomení kodovacího systému PowerVU, již lze rozchodit i na pc, první fungovalo na mac, jede to normálně v emu, je ale zapotřebí pár externích souborů do toho narvat, fungují programy BVTV a radio atronach '(nebo jak se to píše) na 13e. Nejlépe funguje pod mac, win  linux stále problémy.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #1 kdy: 21. 04. 2015, 19:17:39 »
Bundeswehr TV není moc zajímavý kanál. Ale údajně toho chodí mnohem víc, dokonce i americký balíček AFN. Diskuze je na sat-universe.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #2 kdy: 21. 04. 2015, 19:27:41 »
je na to specialní forum, kde jsou i kodeři co dělají na ten hack, ja třeba logoval diskovery na thoru a poslal jim to na satellitetesters.com tak sem zvědav zda otevřou čechy :D Měli jen ameriku, jinak sem logoval i hbo a par dalších, oni potřebují asi milion zaznamů, každej muže lognout emm stream a poslat jim to tam. Ale jedno se musí nechat, PowerVU vydržel asi 20 let, to nevydrželo ani ono "neprolomitelné" denuvo na hry, nebo jiný sat systém, ale pořád je tu ještě powervu+ :D 20let to nikdo neprolomil to je rovnou na guinesovku, jako nejdele odolávající DRM.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #3 kdy: 21. 04. 2015, 19:36:38 »
Díky, pánové, za zajímavou info. Vaši diskusi budu nadále sledovat. ;) ;) ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #4 kdy: 21. 04. 2015, 20:06:21 »
plná funkčnost zatim jen v altdvb, nemam jej, ale na satellitetesters už sou screeny, mě funguje na dvbvieveru jen dekodování klíčů :D Takže brzy mužem očekavat funkčnost i na ostatních programech.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #5 kdy: 22. 04. 2015, 06:36:58 »
Zde je přehled všech PowerVu programů teoreticky dostupných v Evropě. Jedná se o totální hack, takže budou fungovat všechny. K dekódování ale bude potřeba PC, dekódování zatím vůbec nebude možné na klasických satelitních přijímačích. Protože se nepoužívá algoritmus CSA.
http://en.kingofsat.net/find2.php?pos=&cl=&num_pays=&num_genre=&num_crypt=10&num_standard=&ordre=freq


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #6 kdy: 22. 04. 2015, 07:01:15 »
Jedná se o tzv. útok hrubou silou, takže piráti nepotřebují k nalezení klíčů žádný oficiální hardware. Stačí jim stream dat ze satelitu a normální PC s rychlým procesorem a moderní grafickou kartou. Nalezení klíčů je prý otázka jednoho dne.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 515
    • Zobrazit profil
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #7 kdy: 22. 04. 2015, 08:38:43 »
Neni to cisty utok hrubou silou, ale kombinace vyuziti nedostatku algoritmu sifrovani a hrube sily.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #8 kdy: 22. 04. 2015, 08:49:59 »
Podstatné je to, že sám autor to popsal jako "nejhorší možný scénář pro (kdysi bezpečný) systém PowerVu".


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #9 kdy: 24. 04. 2015, 00:00:25 »
už to funguje i v dvb vieweru :) a skutečne jedou všecky programy :D
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #10 kdy: 24. 04. 2015, 00:34:33 »
Mně to funguje vždycky jenom jednu vteřinu a pak se to zasekne. Ale viděl jsem konečně jak vypadá to vysílání americké AFN. Je to bohužel ve formátu 4:3. Takže tím pro mě asi celé PowerVu skončilo.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #11 kdy: 24. 04. 2015, 04:58:20 »
Mně to funguje vždycky jenom jednu vteřinu a pak se to zasekne. Ale viděl jsem konečně jak vypadá to vysílání americké AFN. Je to bohužel ve formátu 4:3. Takže tím pro mě asi celé PowerVu skončilo.

musiš si poladit nastavení, jinak tam jedou i cz hdčka (discovery nebo e! ale blbne to, musi se furt updatovat ten blbej soubor).
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #12 kdy: 24. 04. 2015, 07:48:58 »
Já ti věřím, ale je vás jenom asi tak polovina, kterým to funguje. A možná ani to ne. Koukni na tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=hMXfIenDb8o
To je jasný důkaz, že to funguje. Ale když se podíváš (v tom vPlug monitoru) na položku DCW, tak ten hlavní klíč se mění asi dvakrát za vteřinu. Jak je možné stabilně dekódovat video, když se ten klíč mění dvakrát za vteřinu? Na mém vlastním PC takové věci rozhodně možné nejsou. Absolutně ne.


ksilt

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 137
    • ICQ komunikátor - 2326654
    • Zobrazit profil
    • last.fm
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #13 kdy: 24. 04. 2015, 10:35:49 »
Jak je možné stabilně dekódovat video, když se ten klíč mění dvakrát za vteřinu?

Bude to tim, ze se jedna o profesionalni kodovaci system neurceny pro komercni pouziti. Jak se da vycist jinde tak na nekterych C-band Power-Vu prenosech se ECM meni kazdou sekundu, DigiCipher kodovani ho meni dokonce i 5x za sekundu. naroky na CPU load jsou enormni.
_ksilt.
| A2 28,2 |Prodelin 1244 | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402


drhans

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #14 kdy: 24. 04. 2015, 11:07:25 »
Nemate to nejaky popleteny? Dekodovat ECM je ta nenarocna cast, nevim proc by to neslo treba 10x za sekundu. Narocny je dekodovat softwarove DES. Ale i na to staci muj starej atom 1.8ghz.


 

reklama