reklama

Autor Téma: Country a Beat na satelitu  (Přečteno 5748 krát)

Hori97

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 128
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Country a Beat na satelitu
« kdy: 10. 06. 2010, 13:44:08 »
Tak nám začali vysílat další dvě česká rádia přes satelit jde o stanice Country Radio a Radio Beat Morava zatím bohužel jen pro zákazníky s Cs Link ale stejně je to výborná zpráva! Doufám že časem se tato vysílání odkódují jako u Beatu.

Parametry: 12.070/H Astra 1G (23,5°E) SR:27500

« Poslední změna: 11. 06. 2010, 19:53:22 od Kuba Melín »
DVB-S/S2: 13E, 19.2E, 23.5E, 28,2E
DVB-T/T2: Multiplexy 1,2,3,4 + PS 12,13
                  Regionální sítě  4,7,8,12
DAB+ : ČRa (10D), Teleko (11A), ČRo (12C)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 490
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #1 kdy: 10. 06. 2010, 14:04:10 »
Beat má moravskou verzi? Hmm...
Loudness War zabijí hudbu!


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #2 kdy: 10. 06. 2010, 14:52:57 »
Moravská verze se bude lišit jenom reklamními bloky. To s těmi zákazníky máte odkud ? Píše se, že vysílání je (zatím) NEVEŘEJNÉ. Jde to snad na karty CSlink/Gital ? Máte-li někdo zkušenost = jde vám vysílání CR, byť je kódované, napište.
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49)


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 490
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #3 kdy: 10. 06. 2010, 15:05:35 »
Nejde ani na Cslink ani na Skylink kartu. Není to DTH.
Loudness War zabijí hudbu!


Honza DVB

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #4 kdy: 10. 06. 2010, 16:16:39 »
Nejde ani na Cslink ani na Skylink kartu. Není to DTH.
Béďa v tom holt má trochu guláš...

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #5 kdy: 11. 06. 2010, 12:55:36 »
Moravská verze se bude lišit jenom reklamními bloky. To s těmi zákazníky máte odkud ? Píše se, že vysílání je (zatím) NEVEŘEJNÉ. Jde to snad na karty CSlink/Gital ? Máte-li někdo zkušenost = jde vám vysílání CR, byť je kódované, napište.
Tak to je novinka, pokud vím, tak odpojování nemají zatím povolené.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 683
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #6 kdy: 11. 06. 2010, 14:02:28 »
Tak jsem se mylně domníval, že když máme od Media Vision toto:
Předváděcí karta      07.09.2009      bez omezení , že nám Country i Beat poběží. Bohužel je ticho, takže jak toto zkušební vysílání vypadá, vám neřeknu. Ani to, zdali je tam nějaké regionální odpojování. Asi to budeme muset zaurgovat. :)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Honza DVB

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat a Satelitu
« Odpověď #7 kdy: 11. 06. 2010, 19:38:32 »
Tak jsem se mylně domníval, že když máme od Media Vision toto:
Předváděcí karta      07.09.2009      bez omezení , že nám Country i Beat poběží. Bohužel je ticho, takže jak toto zkušební vysílání vypadá, vám neřeknu. Ani to, zdali je tam nějaké regionální odpojování. Asi to budeme muset zaurgovat. :)
Lukáši, pokud zatím jen testují a nebo jde o nějakou distribuci, která není určená pro DTH, tak je normální že ani promo karty nefungují...


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 683
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Country a Beat na satelitu
« Odpověď #8 kdy: 11. 06. 2010, 20:20:46 »
Ale třeba kolega Vašek Hrubec ze satCentra to prý má odblokované.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat na satelitu
« Odpověď #9 kdy: 13. 06. 2010, 18:33:05 »
Tak to raději "zaurgujte", aby to šlo na kartách všem (když už nejsou schopni to hned pustit úplně volně). Ach jo, vědí to předem, ale zase asi budem čekat na byrokratický český licenční kolotoč. Přesně jako u Beatu, takže zase bude ticho ještě dva měsíce ?  :'(
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49)


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Country a Beat na satelitu
« Odpověď #10 kdy: 13. 06. 2010, 20:14:17 »
A proč to "nezaurguješ" sám? To neumíš telefonovat? Jak se říká "líná huba, holé neštěstí!" A "hlas lidu, hlas boží"!, takže pokud mají zájem, aby je lidé poslouchali, určitě ti vyhoví! Je to jen o jednom telefonátu!


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat na satelitu
« Odpověď #11 kdy: 13. 06. 2010, 21:41:08 »
Jo, telefonovat umím, ale nemyslím si, že bych já něco nějak svým počínáním změnil. Ale já zde reaguji na vyjádření předchozích diskutujících, kteří (někteří :-) měli silné řeči o tom, jak budou "urgovat" - ti tedy asi něco změnit dokážou, nebo jenom tak machrují ?  :(
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49)


pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 465
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Country a Beat na satelitu
« Odpověď #12 kdy: 13. 06. 2010, 21:44:26 »
Jinak je mi jasné, že teď můžeme jen čekat. Potěšitelný je ale už jenom ten fakt, že k tomu odkódování opravdu dojde  :)
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49)


 

reklama