Autor Téma: Kino Barrandov v multiplexu 3  (Přečteno 73890 krát)

Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #30 kdy: 04. 04. 2015, 13:49:40 »
Teď už to mám taky v pohodě.
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


František Kotouč

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 112
    • Zobrazit profil
    • frkotou
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #31 kdy: 04. 04. 2015, 19:23:56 »
Já když jsem ten barrandov zkoušel nahrát (můj set top box nahrává do .ts), tak pak v počítači nešel zvuk, ale po konvertování do jiného formátu zvuk šel, jinak vše bylo OK, žádné zpozdění a zasekávání obrazu. Jinak ta kvalita je příšerná.
PC: Lenovo IC H50, 90B60075CK
DVB-T USB tuner: Evolveo Mars
DVB-T2 USB tuner: AverMedia TD310 DVB-T2 HEVC, Edision EDI-COMBO T2/C
DVB-T stb: ECG DVB-T 960
DVB-T2 stb: Evolveo Omega T2, TeleSystem TS6820 TWIN
FM: Eton G3, Sony XDR-S3HD
DAB+: Lidl SilverCrest 297490


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #32 kdy: 05. 04. 2015, 13:22:59 »
Mohl by mi nekdo vysvetlit, proc pri kazdem spusteni nove televize se musi vsechno testovat a nastavovat znovu? A porad dokola se tak objevuji nektere chyby... Proc CRa nemaji pro dany balicek uz predem overeny nejaky ten "preset", ktery u nich na pristrojich navoli a muze se do par minut jet naostro?
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #33 kdy: 05. 04. 2015, 13:42:56 »
Mně to přijde, že preset mají, ale stále ten původní s chybou :-)
Na druhou stranu problém odstranily během 1/2 dne a to vše v rámci zkušebního vysílání, které je přesně k tomu určeno, takže si není na co stěžovat. U Pařízka přes všechna upozornění trvaly a nebo trvají problémy měsíce a to v řádném vysílání.


Roman Čech

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
  • 49°56'27.596"N, 15°5'52.295"E-místo příjmu(GPS)
    • Zobrazit profil
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #34 kdy: 05. 04. 2015, 18:26:47 »
Zdravím,nevíte zda je Kino Barrandov už i na Skylinku.cz?
1x tv Samsung UE50ES5500+1x tv Samsung UE40ES5500
1X anténa ColorSupra naklopená na 45°
Zesilovač na svorkách Teroz 453+rozbočovač
Svod max.18m
Přijímané kanály č:33,37,42,46,47,51,55,57,58,59,60
Za inverze německé muxy na kanálech č.22,27-nekódované,28-kódován

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Miroslav Vlasák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 198
  • Slatina pod Hazmburkem (Ústecký kraj)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #35 kdy: 05. 04. 2015, 18:49:19 »
Zatím není.
Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53, 59),


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #36 kdy: 05. 04. 2015, 18:49:43 »
Pane Čechu, respektujte prosím, že tohle je vlákno o DVB-T, nikoliv DVB-S.

Kino Barrandov má své satelitní vlákno tady: http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4459.0
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #37 kdy: 05. 04. 2015, 19:35:50 »
@ redakce
fajn, pořádek má být, ale proč je tedy stále v dvb-t nějaké nesmyslné vlákno o kabelovkách??


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #38 kdy: 05. 04. 2015, 20:47:55 »
Díky! Tohohle jsem si nevšiml.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #39 kdy: 05. 04. 2015, 21:01:09 »
V pořádku, nemyslím to zle je to Sisyfovská práce, ale když už jste se dal na úklid je tu nesouvisejících vlákem mnohem více namátkou z 1.strany..
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4362.0
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4409.0
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4410.0
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4427.0
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4439.0
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4471.0
.. a určitě by toho bylo více. Bohužel mnoho lidí plácne příspěvek kam je napadne a fórum se potom stává nepřehledné.


Slovensko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 127
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #40 kdy: 07. 04. 2015, 07:09:13 »
Zdravím v České Třebové  kino Barrandov jede ve všech mux3  - k51 , k59 i k60 a dobře . ;D


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #41 kdy: 18. 04. 2015, 12:15:20 »
Nakoukl jsem na Kino Barrandov a aktuálně pozoruji rozpad obrazu. Na ostatních programech v MUXu to nepozoruji.

Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #42 kdy: 18. 04. 2015, 15:09:05 »
U mě na Ostravsku není problém z K48. Ale jak jsem se jen tak letmě podíval na mapu pokrytí a na bílá místa, tak ta absence Lysé Hory na dokrytí Beskyd ,kde je pouze mux 1 a mux 2 je očividná. Ale kdo by platil šíření signálu pro kopce,že. A navíc je to dost obtížně technicky řešitelné novou frekvencí.(Nemluvím o SFN, které zde nelze použít za stávající situace).Takže na Jablunkovsku příjem jen na vyvýšených místech.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #43 kdy: 20. 04. 2015, 17:42:06 »
Překvapivě slušný obraz,kde je ten herec co tu před měsícem řval,že to bude obrazový odpad,oční lékař+lepší tv,např.plazmu -možná to pomůže! 8)
« Poslední změna: 20. 04. 2015, 17:44:26 od spyko »
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


kinotechnik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kino Barrandov v multiplexu 3
« Odpověď #44 kdy: 21. 04. 2015, 10:12:06 »
Souhlasím se spyko.
Přijímam Mpx 3 Kleť 22k a obraz je překvapivě dobrý, někdy bych použil i srovnání s některými trochu horšími HD kanály v DVBS2. Rozhodně je mnohem lepší, než např. KINOSVĚT.