Ano, je to marný... ...ta situace s Českou televizí. Vy se mě, pane Pamětníku, snažíte vtáhnout do toho bengálu s oním průjezdem (dle ústavy nezákonným pobytem). Já už jsem se v příslušném vláknu k tomu vyjádřil, tohle je o České televizi a "výpalném" pro ni. To, že hýkáte radostí nad nezákonným pobytem amerických "Dragounů" v ČR, mě nezajímá. Tedy v rámci této diskuze. Tady vám předkládám lži, manipulace a demagogie "americké" České televize, a Vy mi odpovídáte stylem, že jste rád za "vítače" i "bezproblémové". Já o koze, Vy... Ale to přísloví znáte. Ale když mě už chcete dostat do náruče Vaší euforie, tak trochu povolím, budiž. Sám bych se protestu proti "pobytu" účastnil, ale nebudu si na to brát dovolenou. Ne, nestojí mi (a myslím, že drtivé většině občanů) průjezd (čtěte pobyt) US Army za to, abych kvůli tomu obětoval denní výdělek, tisícikorunu. Nebo den volna, který mohu prožít lépe, než křičet na mladé vojáky něco jako "Ami Go Home!" a "Ami, Mother Fucker!". Oni mají rozkazy z USA, pak rozporuplné povolení vlády ČR, k průjezdu, takže mé projevy by jim asi byly volné.