Davide, ale chápeš to, že já autorem toho vlákna nejsem??? Navíc, jak jsem si příspěvky diskutérů pročítal, ty jsi se také pěkně předvedl. Dáváme ti na DigiZone prostor se zviditelnit a ty nám to pak takhle oplácíš. Jak se říká, pro dobrotu na žebrotu... 
já fakt nemám slov... tobě by prospělo se tak na rok z toho tvojeho virtuálního světa vyprostit.
A netvrď žes to nepsal, přečtu pár vět a vidím to v tom uplně jasně... to poznám na sto honů, tvůj rukopis... na to nebylo potřeba aby to tam admin psal. Ale nejsu sviňa a nebudu to tam bonzovat že, proč taky, ale jak vidím, ty máš opačný přístup. Kritizuješ parabolu a děláš minimálně to samé, spíš ještě horší...
jsi omezený, jinak bys takovouto věc nemohl napsat, že "vy mi dáváte možnost se zviditelnit"... já jsem po tom snad toužil? tak zas nezačínej tyto tvoje trapné debaty... uplně z toho čiší jak si o sobě myslíš, že bez tebe se nic nepohne.
Zajímalo by mne vyjádření pana šéfa k tomuto tvému psaní, k tomu cos teď napsal mně, atd. Už sis nadělal kolikrát problémy tímto úchylným přístupem, kolikrát bečels (obrazně) a nejsi schopen se poučit...