Zdravím místní fachmany! Můj švára má menší problém. Nedávno se přestěhoval do Chodové Plané, do domu kde je společná anténa, která prý podle toho co mu domovník řekl byla nedávno předělaná, ale nikdy nebyla stopro funkční. Člověk, který ji předělával se prý k nějakému servisu moc nemá a dělá mrtvého chrousta. Jsou tam naše a německé televize, ovšem s našima je problém, často a dlouze kostičkují nebo tv dává hlášku na panelu, že není signál. Hlavně s Novou, Primou a pak Fandou, Telkou a Smíchovem. Němci jsou celkem dobří, semtam kostička, ale Němci v tom domě nikoho prý nezajímají. Byl jsem u něj v týdnu na návštěvě a bohužel sám sem z Moravy a mám to k němu přes celou republiku a tím mu nemůžu nikoho doporučit, protože z místních fachmanů, které znám tam nikdo nepojede dělat servis. Švára vyfotil tu bednu ve které jsou nějaká zařízení a kterou sem dávám. Před nedávnem tam prý něco odhořelo a kouřilo se z nějaké černé krabičky, která je na fotce vlevo a je zastrčena v elektrické zásuvce a od té doby tam silně zapáchá jakoby spálený plast. Plamenem, ale nic nehořelo. Naštěstí. Pokud byste o někom kdo je znalý a nemá to do Chodové daleko a hlavně svou práci stopro ovládá a nejsou s ním při poruchách problémy s tím, že nebere telefony, dejte sem echo. Lidi v domě a švára Vám budou moc vděční.
Honza Zachata