Autor Téma: Prezident Zeman pro zrušení poplatků pro ČT  (Přečteno 77156 krát)

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
Re:Prezident Zeman pro zrušení poplatků pro ČT
« Odpověď #60 kdy: 10. 03. 2015, 23:19:21 »
Vám se líbí, co a jak hrají Pussy Riot? Jestli je to umění, tak já pojedu zítra vrátit titul Brněnské konzervatoři "Diplomovaný umělec". Ale jinak: s Vámi, pane Jene Nováku, se přít o to, jestli je ČT vyvážená a objektivní, nehodlám. Kdysi jsem se přel s kolegou, je-li Bůh, či nikoliv. Záměrně nepovím, kdo z nás byl (je) ateista, ale trvalo nám to 16 hodin. Výsledek? 00 nic. Výsledek stejný jako na začátku. Takže já Vám neberu, že pokládáte zprávy na ČT za objektivní. Lišit se v názoru ale budeme, a já Vám na oplátku slibuji, že budu na ČT útočit kde to jen půjde, dokud se v mých očích (a uších) nenapraví.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Reklama

• Stálý člen

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 10. 03. 2015, 23:27:37 »
A vy jste ten, kdo určuje, co je umění a co není? Byl Knížák nebo Plastici umění, nebo byste jim stejně jako soudruzi taky zakázal vystupovat?
"...já Vám na oplátku slibuji, že budu na ČT útočit kde to jen půjde..." To říká vše.

Rogue 11

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 10. 03. 2015, 23:29:06 »
@Jan Novák: TV Nova že je objektivní? ROFL, opravdu jste pobavil. Předně to není žádné zpravodajství, ale prachsprostá drbárna. To by nahlíženo vašim pohledem byla objektivní každá pavlačová drbna. Navíc kdo potřebuje vědět, že si Franta Vopička z Dolní Horní zlámal hnátu?
@Alex Gaga: Těm jednodušším jako ty se může zdát, že si platí Českou televizi. Ale tak to opravdu není. Platíš si vlastnictví televizního přijímače. Tečka.

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 10. 03. 2015, 23:44:36 »
Ne, pane Nováku, neurčuji, co je či není umění. Když někdo chrstne kýbl sra.ek na papír a řekne, že to je umění, budu shovívavý, pokud ode mne nebude chtít love za ono veledílo. Když si mindy z Pussy Riot zaskřehotají v ruském kostele, nic mi do toho není. Nikdo mě neobral. Ale když za mj. moje prachy si nějaká redaktorka udělá výlet do GB - za účelem setkání se skupinou, co šplíchá ony sra.ky, už mě to zajímá. Kdo určuje, co je, a co není umění? Lautr vůbec nikdo, ale až si ty Pussyny konečně pustíte, možná je ani nedoposloucháte do konce. A ano, budu tepat do ČT, protože stojí za... Pussy Riot.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 10. 03. 2015, 23:48:45 »
@Alex Gaga: Těm jednodušším jako ty se může zdát, že si platí Českou televizi. Ale tak to opravdu není. Platíš si vlastnictví televizního přijímače. Tečka.

A proč ty poplatky končí přímo na účtě ČT, a ne ve státní rozpočtu?

...zase kdosi bazíruje na ptákovině nehledíc na fakticko-praktickou podstatu věci. 

Reklama

• Stálý člen

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 10. 03. 2015, 23:49:33 »
@Jan Novák: TV Nova že je objektivní? ROFL, opravdu jste pobavil. Předně to není žádné zpravodajství, ale prachsprostá drbárna. To by nahlíženo vašim pohledem byla objektivní každá pavlačová drbna. Navíc kdo potřebuje vědět, že si Franta Vopička z Dolní Horní zlámal hnátu?
Rozlišujte objektivitu a hodnotu informace. Objektivní to je, přečtou policejní svodku a ta je pravdivá. To se nevylučuje s tím, že hodnota té informace je nulová, ale politicky je zcela korektní :-)

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 10. 03. 2015, 23:58:24 »
Ne, pane Nováku, neurčuji, co je či není umění. Když někdo chrstne kýbl sra.ek na papír a řekne, že to je umění, budu shovívavý, pokud ode mne nebude chtít love za ono veledílo. Když si mindy z Pussy Riot zaskřehotají v ruském kostele, nic mi do toho není. Nikdo mě neobral. Ale když za mj. moje prachy si nějaká redaktorka udělá výlet do GB - za účelem setkání se skupinou, co šplíchá ony sra.ky, už mě to zajímá. Kdo určuje, co je, a co není umění? Lautr vůbec nikdo, ale až si ty Pussyny konečně pustíte, možná je ani nedoposloucháte do konce. A ano, budu tepat do ČT, protože stojí za... Pussy Riot.
Celý příspěvek je o tom, že vy jste prohlásil, že je to kýbl sraček - čili říkáte, co je umění. Když se tímto vaším názorem ČT neřídí, tak zbytečně utrácí vaše peníze a tím je neobjektivní. Co na tom, že jiné to taky za jejich prachy zajímá. Prostě klasický soudruh cenzor - co se vám nelíbí, o tom se nemá vysílat. Protože vaše představa veřejnoprávní TV je taková, že když zaplatíte poplatek, bude TV vysílat jen to, co se vám líbí.

Alex Gaga

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 11. 03. 2015, 08:53:49 »
Těm jednoduchým jako ty se může zdát, že si neplatí Českou televizi. Ale tak to opravdu není. Platíš si Českou televizi. Tečka.

pepa novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 11. 03. 2015, 10:35:10 »
těmhle myšlením soudruhům, kteří vnucují jiným svá údajná dobra, tady konkrétně platit ČT, se klasicky říká "dobrasr/áči" .  ;) Ono ani tak nejde o ta "dobra" pro jiné, to je jen obvyklé plácání nepotřebných příživníků, ale o těch 7-8 mld. Kč na jejich živobytí a zábavu.  Jak říkal sir Humphrey - "co lidé potřebují, to si koupí sami. My jsme tady od toho, aby nám platili i to, co nepotřebují"   :-*

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #69 kdy: 11. 03. 2015, 11:20:13 »
Další den a pepa přikládá další polínko propagandy. Hlavně nezapomenout opět ty druhé onálepkovat a vysvětlit, jak to s námi vlastně myslí :-)

pepa novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 11. 03. 2015, 11:52:02 »
Další den a pepa přikládá další polínko propagandy. Hlavně nezapomenout opět ty druhé onálepkovat a vysvětlit, jak to s námi vlastně myslí :-)
pane Jane Nováku, ano jste potrefená husa...dobře to s těmi ostatními (za jejich peníze) myslíte samozřejmě třeba vy :)

Mimochodem, včera se opět parta na ČT předvedla, když nevysílala tiskovku z Hradu.

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 11. 03. 2015, 12:08:08 »
Jistě, opět lžete. Vzhledem k tomu, že v ČT nijak zainteresován nejsem, tak si plky o potrefené huse nechte pro sebe. Ale to je vaše klasika - útočit na jiné a všechny s jiným názorem označovat za ty špatné. Inu školení...
Vysílat tiskovku z Hradu je povinnost? Asi tak si Zeman představuje objektivitu :-)

Dan Rozsíval

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 11. 03. 2015, 12:26:34 »
Asi se pepa strašně moc na tu tiskovku s tím Ovčáčkovic řiťolezcem těšil.  ;D ;D ;D
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Rogue 11

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 11. 03. 2015, 12:57:24 »
@alex gaga: No já tě v tom tvém bludu nechám. A příště alespoň vymysli vlastní názor místo kopírování cizího...

Alex Gaga

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #74 kdy: 11. 03. 2015, 13:01:08 »
@alex gaga: No já tě v tom tvém bludu nechám. A příště alespoň vymysli vlastní názor místo kopírování cizího...
Jenom zcela prostý jedinec nechápe, že parafráze toho tvého blábolu byl záměr :D