Autor Téma: Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje  (Přečteno 6334 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« kdy: 24. 02. 2015, 14:50:58 »
Zdravím, dneska mi přestal hrát Discovery HD showcase, ještě dneska mi fungoval a najednou přestal hrát, ostatní progrmy na této družici mi fungují, sleduju hlavně HD dokumentární programy, nevím co tomu je, když ve vedlejším tématu se řešil příjem programů z 28,2E kde přestal hrát nebo nefungoval například clubland, ale mě všecky tyto stanice fungují bez problémů mám 80ku prabolu a motor, viz můj podpis. Nemá někdo tušení proč mi jdou programy co jiným ne, a program co měl jít mi nejde? 23,5E mam jako primární, tudíž je to pro mě větší problém, než třeba clubland.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #1 kdy: 24. 02. 2015, 14:58:15 »
12109 bez problémů.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #2 kdy: 24. 02. 2015, 15:04:19 »
12109 bez problémů.

Ted sem přepnul a furt nic, jinak animal planet a dlaší mi v klidu hrajou, i test mnam tv a food network hd, mam tu i test pro Qyou hd. Proč mi ale discovery showcase hd přestal hrát, netuším.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #3 kdy: 24. 02. 2015, 15:08:48 »
Zkusil jsem to a na 12 109 H jede v pohodě.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #4 kdy: 24. 02. 2015, 15:11:06 »
na mtv europe cz, mam taky černou obrazovku, le epg tam jede v pohodě i dekodováni mi jde ale obraz nikde.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #5 kdy: 24. 02. 2015, 15:15:31 »
no tak koukám, že MTV europe cz  signál, kvalita, epg i kóddování v pořádku, ale obraz je černý


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #6 kdy: 24. 02. 2015, 15:16:58 »
tady screeny stanic, u discovery to ukazuje nesmysli, zvuk to nedetekuje, a video se ukaže jako mpeg2, no co s tim dneska zase je...
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #7 kdy: 24. 02. 2015, 15:17:46 »
tu mtv, ale důležitější je ten discovery co přestal hrát a ukazuje nesmysli.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #8 kdy: 24. 02. 2015, 15:27:46 »
12207V s Mtv i Discovery HD 12109 v naprostém pořádku.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #9 kdy: 24. 02. 2015, 15:29:29 »
U mě Discovery HD zatím jede, ale na 12109 naskočil druhý Animal planet cz ale zvuk, stopa jen dut.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #10 kdy: 24. 02. 2015, 15:31:07 »
MTV cz už taky dobrý.


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #11 kdy: 24. 02. 2015, 15:31:17 »
Já stále Discovery na 12109 v pohodě.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #12 kdy: 24. 02. 2015, 15:40:07 »
Potvrzuju návrat mtv, ale discovery mi furt nejde, nastavení programů ve screenu. Když se vratila mtv, je možný že se vrátí i discovery? a je možny že mtv nešla kuli počasí? ale když nešla více lidem? tak to bude asi chyba na satelitu, nebo na Zemi nwm, ale discovery nehraje ani když místo mpeg 2 nastavím h.264, opravdu netuším co s tím je.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #13 kdy: 24. 02. 2015, 16:03:45 »
Je to tu od začátku! Discovery na 12109 v provozu. A na 11797 bylo dnes odpoledne vypnuto. Psalo se o tom tuším i zde, a konkurence o tom píše též.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Discovery HD showcase na 23,5E nefunguje
« Odpověď #14 kdy: 24. 02. 2015, 17:10:37 »
takže mam udelat co aby se mi vrátil muj program? Stačí mu změnit frekvenci? či co?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.