reklama

Autor Téma: Costa Concordia na Zoomu v HD  (Přečteno 4448 krát)

Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Costa Concordia na Zoomu v HD
« kdy: 23. 02. 2015, 22:18:21 »
Neuvěřitelný, nevěřil jsem že by na Zoomu mohli dávat nějaké pořady v nativ HD. To se Prima vytáhla nakupuje pořady v HD. Koukal jsem na první počin, dokument o ztroskotání lodi Costa Concordia. To je paráda. Sice zrovna u toho dokumentu byla většina původního materiálu jen v SD kvalitě nahrané na mobily pasažérů ale i tak stál zbytek za to. Sem zvědavý jaké další pořady budou následovat.
Jen škoda že se ta kvalita dostane k tak málo divákům.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #1 kdy: 23. 02. 2015, 22:27:37 »
asi tak, dokud to nebude na satelitu, aspon v baličku digital hd, nebo nekde, tak se k tom unedostanem. Ale údajně skylink planuje přidat, ale prima a tak by mohli nekde přesne identifikovat co jede v nativu.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Michal V.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #2 kdy: 24. 02. 2015, 07:09:13 »
A on uz se ZOOM naucil odbavovat v HD? Ja mam tedy pocit, ze vse jede pouze jako upscale ze strany Primy. Viz nedavne tiskove prohlaseni O2, kde tvrdi - signal z novy mame v nativu, z primy v upscale.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #3 kdy: 24. 02. 2015, 07:26:01 »
Vorti: myslíš že běžní diváci kterých je u nás většina, bude ohledně dokumentů řešit nějaké němce? Mimochodem ten polský Water Planet vůbec kódovaný nebyl když jsem se včera díval.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #4 kdy: 24. 02. 2015, 08:53:46 »
A on uz se ZOOM naucil odbavovat v HD? Ja mam tedy pocit, ze vse jede pouze jako upscale ze strany Primy. Viz nedavne tiskove prohlaseni O2, kde tvrdi - signal z novy mame v nativu, z primy v upscale.

Tak už to asi zvládli, jelikož to byl nativ. Večer jsem viděl ještě nějaké reklamy ale zajímavé je že třeba grafiku mají jen SD. Nemají to zcela zvládnuté. To zase Fanda HD má grafiku v HD udělanou, ale pořady ještě žádné nevysílali :-(. Ani hokej opakovaný z NOVA Sportu. Počkám na nějaký přímák z NHL.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #5 kdy: 24. 02. 2015, 11:42:59 »
A má tedy nově Zoom v logu HD? Prima tak programy odbavované v HD označuje.


muf muf

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 45
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #6 kdy: 24. 02. 2015, 13:20:59 »
Na Zoom HD koukám přes O2TV. Jo v logu mají HD. Je pravda, že upoutávky mají v SD i  většinu pořadů. Ale i upscaling se lépe sleduje na velké TV než SD mazanice.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #7 kdy: 24. 02. 2015, 13:28:13 »
A má tedy nově Zoom v logu HD? Prima tak programy odbavované v HD označuje.

Ano maji to v logu, nicméně to logo je v SD graficke verzi. Jak říkám nemají zvládnutou grafiku pro HD.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #8 kdy: 24. 02. 2015, 13:37:37 »
AĎ už je to proboha na tom satelitu. .....
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Costa Concordia na Zoomu v HD
« Odpověď #9 kdy: 24. 02. 2015, 14:27:44 »
Ano maji to v logu, nicméně to logo je v SD graficke verzi. Jak říkám nemají zvládnutou grafiku pro HD.
To nevadí, nicméně to znamená, že už je to skutečně z odbavení Primy a ne jako doteď upscale u operátora. Protože ten do obrazu nic přidávat nesmí.


 

reklama