Na Slovensku to používají některé regionální TV, třeba TV Skalica. Scalu mají pro videotext, videa přehrávají automaticky přes VLC.
Windows 95
Citace: Jaroslav Honzík 15. 02. 2015, 23:48:09Windows 95 Proč Windows 95? Tohle klidně můžou být W2k/XP.
Citace: Jan Novák 16. 02. 2015, 00:04:07Citace: Jaroslav Honzík 15. 02. 2015, 23:48:09Windows 95 Proč Windows 95? Tohle klidně můžou být W2k/XP.Windows 95 ne, ty ještě neměly panel rychlého spuštění či jak se se ty ikonky vedle tlačítka start nazývají, to je záležitost Windows 98 a výš.
XP asi těško, ty maj modro zelenou startku tohle je tak w95, 98, 98se, možna 2000 měl takovouhle startku.
Citace: Jaroslav Honzík 16. 02. 2015, 14:07:11XP asi těško, ty maj modro zelenou startku tohle je tak w95, 98, 98se, možna 2000 měl takovouhle startku.Vtip roka? Asi si sa nikdy nehrabal v nastaveniach Windows XP.... Doporučujem sa pozrieť do položky OVLÁDACIE PANELY - VZHĽADY A MOTÍVY - MENIŤ MOTÍV a vybrať motív WINDOWS - KLASICkÉ NASTAVENIE....
TA WIKIPEDIE TU NENÍ PRO STRANDU KRÁLÍKŮM, KDYŽ SI TAK NESCHOPNEJ A NEUMIŠ POUŽÍVAT GOOGLE/WIKIPEDII, KDYŽ TAM MAŠ U TOHO I SCREENY JAK KTEREJ WINDOWS VYPADAL. A NEJEN WINDOWS.
Tady někdo nejen že nezná XPčka, ale bude se ještě zaklínat povrchní Wikipedií a hádat do roztrhání těla Natočil jsem ti video: http://youtu.be/O_DNdOliUVcJinak XP to podle mě nebudou, chybí jim plastický oddělovač mezi tlačítkem Start a ikonama. A ještě bych přidal možnost některé z verzí Windows NT.
ja mluvil o OFICIÁLNÍM vzhledu microsoft, ne to co si kdo stáhne, samozřejmě že i do 8miček si mužeš dást vzhled windows 95, ale výchozí MS vzhled je jinej.
Citace: Jaroslav Honzík 16. 02. 2015, 16:43:04ja mluvil o OFICIÁLNÍM vzhledu microsoft, ne to co si kdo stáhne, samozřejmě že i do 8miček si mužeš dást vzhled windows 95, ale výchozí MS vzhled je jinej.A stále nechápete.... XP, Vista i Win7 mají přímo od MS klasický vzhled jako volbu. Není potřeba nic stahovat.
Citace: Tech7 16. 02. 2015, 16:09:08Tady někdo nejen že nezná XPčka, ale bude se ještě zaklínat povrchní Wikipedií a hádat do roztrhání těla Natočil jsem ti video: http://youtu.be/O_DNdOliUVcJinak XP to podle mě nebudou, chybí jim plastický oddělovač mezi tlačítkem Start a ikonama. A ještě bych přidal možnost některé z verzí Windows NT.[/size]Kouknul jsem na obrázky W2000 a ty mají jinou ikonu. A ten oddělovač v XP tam není, pokud máš tu lištu zamknutou, ne?