Autor Téma: DVB-S2 + skylink ready + android  (Přečteno 18264 krát)

Toomicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
DVB-S2 + skylink ready + android
« kdy: 30. 01. 2015, 08:44:02 »
Ahoj,

chtěl bych se zeptat zda-li je možné zakoupit někde jediný přístroj (Rozuměj používat jediný ovladač + BT klávesnici s touchpadem) co by uměl přijímat DVB-S2 od Skylinku, zároveň uměl naladit programy sáma bez pomoci přes Skylink ready a k tomu ještě Android internet?

Koukal jsem na nějaké HD-BOX, ale žádný neuměl Skylink ready.

Díky za rady :)

Tom

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #1 kdy: 30. 01. 2015, 10:04:32 »
ne,
podstatou skylink ready boxů je koukat na skylink, nic více a nic méně. Kdo chce aplikace, pluginy a různé vychytávky volí linux nebo android. Ve spolupráci s kartami 0d96 a 0624 neotřebují uvedené přijímače ani modul.
Honda Enduro Team


Toomicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #2 kdy: 30. 01. 2015, 11:00:40 »
ne,
podstatou skylink ready boxů je koukat na skylink, nic více a nic méně. Kdo chce aplikace, pluginy a různé vychytávky volí linux nebo android. Ve spolupráci s kartami 0d96 a 0624 neotřebují uvedené přijímače ani modul.

Takže koupit zvlášt něco na skylink ready (DVB-S2) a krabici s androidem?

Nějaky tip na obě zařízení? Nebo nějaké řešení aby šlo ovládat jedním ovladačem? Máme TV Samsung UE55CC6500UW myslím s funkcí Anynet+
« Poslední změna: 30. 01. 2015, 11:03:32 od Toomicek »


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #3 kdy: 30. 01. 2015, 11:30:58 »
K čemu Android? Vše fungující je v linuxu...
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #4 kdy: 30. 01. 2015, 11:47:09 »
ne,
podstatou skylink ready boxů je koukat na skylink, nic více a nic méně. Kdo chce aplikace, pluginy a různé vychytávky volí linux nebo android. Ve spolupráci s kartami 0d96 a 0624 neotřebují uvedené přijímače ani modul.

Takže koupit zvlášt něco na skylink ready (DVB-S2) a krabici s androidem?

Nějaky tip na obě zařízení? Nebo nějaké řešení aby šlo ovládat jedním ovladačem? Máme TV Samsung UE55CC6500UW myslím s funkcí Anynet+
Vaše volba co upřednostníte a nebo ne, je potřeba si projít nějaké recenze zde a na konkurečních webech. Podle toho si sestavit vlastní priority a vybrat podle kompromisu. Doporučuju hlavně ab-forum.info a projít konkrétní zkušenosti uživatelů vytypovaných přijímačů. Na uvedeném webu je daleko více informací než zde.
Osobně mám doma několik linuxů a řada mi jich prošla rukama, jiný box bych dneska ani nechtěl. Jak funguje nebo nefunguje ten-onen ovladač neřeším, dálkové ovladače vpodstatě nepoužívám není to pro mě priorita. Prakticky neustále mám po ruce notebook, kde se dají základní funkce ovládat přes webové rozhraní.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


matchb0xx

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #5 kdy: 30. 01. 2015, 17:51:19 »
Ahoj,

chtěl bych se zeptat zda-li je možné zakoupit někde jediný přístroj (Rozuměj používat jediný ovladač + BT klávesnici s touchpadem) co by uměl přijímat DVB-S2 od Skylinku, zároveň uměl naladit programy sáma bez pomoci přes Skylink ready a k tomu ještě Android internet?

Koukal jsem na nějaké HD-BOX, ale žádný neuměl Skylink ready.

Díky za rady :)

Tom

Da se to udalat takto :
satelitni příjem TBS 5980 + CAM CI+ Irdeto + karta Skylink M7
Android - Matrix Arm Mini PC 
propojis dohromady a vse se ovlada jednou klavesnici s mysi nebo touchpadem, ale je potreba o tom neco vedet, jak co a kde zapojit, instalovat ......


matchb0xx

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DVB-S2 + skylink ready + android
« Odpověď #6 kdy: 25. 05. 2015, 18:55:47 »
Nebo se to udelat jeste jinak, pomoci pristroje Wetek Play, coz je Android s moznosti modularnich tuneru - www.wetek.com , ale to skylink ready nepujde