reklama

Autor Téma: MUX 4, Brno, opět nejde?  (Přečteno 8610 krát)

Jean Valjean

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #15 kdy: 07. 06. 2010, 12:31:49 »
Ono to ale obvykle nikomu normálně myslícímu nevadí, protože tytéž programy přijímá z kabelovky nebo DVB-S, zatímco DVB-T je mu úplně ukradené  :D
Tý jo, teďs nám to všem nandal. Jednou bych chtěl být jako ty a sledovat televizi ze satelitu, stal ses nyní mým vzorem!
Nandal jsem to jenom těm, kteří neustále pobrekávají v diskuzích jak jim mux 4 nehraje místo toho, aby si příjem těch programů dávno zaobstarali jinak  ;D
Na odbornou práci mají být odborníci (J. Werich, pohádka "Byl jednou jeden král")

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #16 kdy: 07. 06. 2010, 22:47:25 »
Pane Jean, ono pozemní vysílání má i své kouzlo. Pro mě tedy určitě. Ladit (staro)nové programy, řešit, že nejede MUX4 atd. atp. Satelit bych si sám přeladit nedokázal, takový machr ještě nejsem.  ;D A pozvat si firmu? Naladí to už definitivně, natvrdo, přidá složenku nebo papír na zřízení trvalého příkazu... Co na tom vidíte zajímavého? To chce trochu dobrodružství, občas se producírovat na střeše a tak...  ;)
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #17 kdy: 08. 06. 2010, 07:12:37 »
Já myslím že Jean to napsal naprosto výstižně a přesně,prostě trefil hřebíček na hlavičku. Kouzlo pozemní vysílání pro některé určitě má ale k těm kouzlům určitě nepatří neustále výpadky tohoto komediálního Muxu 4. Pokud o programy v něm obsažené člověk zájem má tak si jejich příjem opravdu obstará místo čekání kdy to zase pojede úplně někde jinde. Jinak nevím proč by jste si satelit nepřeladil sám,nic na tom není a je to prakticky úplně totožné s pozemákem. A že by jste tam neměl co "na práci" tak toho se nebojte. Naopak,tam by jste se lovům různých stanic opravdu "vyblbnul" do sytosti.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Lukáš Janků

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #18 kdy: 08. 06. 2010, 13:15:18 »
Ono to ale obvykle nikomu normálně myslícímu nevadí, protože tytéž programy přijímá z kabelovky nebo DVB-S, zatímco DVB-T je mu úplně ukradené  :D
Tý jo, teďs nám to všem nandal. Jednou bych chtěl být jako ty a sledovat televizi ze satelitu, stal ses nyní mým vzorem!
Nandal jsem to jenom těm, kteří neustále pobrekávají v diskuzích jak jim mux 4 nehraje místo toho, aby si příjem těch programů dávno zaobstarali jinak  ;D
To je možné, i tak není důvod ostatní urážet.


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #19 kdy: 08. 06. 2010, 13:30:56 »
Podle info u konkurence je již opět MPX4 na K64 v Brně funkční!

(Bez  záruky!)
« Poslední změna: 08. 06. 2010, 13:50:56 od Lumír L »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #20 kdy: 08. 06. 2010, 13:37:42 »
Jakpak asi zase dlouho? Skoro by to chtělo nějakou tipovací anketu.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Lukáš Janků

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #21 kdy: 08. 06. 2010, 16:01:00 »
Jo, už to frčí :).


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #22 kdy: 08. 06. 2010, 16:24:49 »
Jak je vidět, o těchto výpadcích asi ani nebudeme už informovat. O2 si stejně se svým muxem dělá co chce...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 520
    • Zobrazit profil
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #23 kdy: 08. 06. 2010, 22:52:20 »
Ano, uz to jede.


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #24 kdy: 09. 06. 2010, 08:13:17 »
Údajně opět vysílání MPX4 na K64 nefunguje!   ;D


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #25 kdy: 09. 06. 2010, 08:46:32 »
Potvrzuji, opět výpadek.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 812
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #26 kdy: 09. 06. 2010, 08:47:26 »
 ;D ;D ;D To uz nelze jinak komentovat.
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


Honza DVB

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #27 kdy: 09. 06. 2010, 09:07:51 »
O2 si stejně se svým muxem dělá co chce...
A není to snad účel experimentálního provozu? Pokud vím, tak v běžném provozu zatím nejsou (i když by už dávno být měli).


Julda Fulda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 41
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #28 kdy: 09. 06. 2010, 09:21:25 »
O2 si stejně se svým muxem dělá co chce...
A není to snad účel experimentálního provozu? Pokud vím, tak v běžném provozu zatím nejsou (i když by už dávno být měli).
A proč by měli být? Vždyť si to vysílání platí O2 z vlastní kapsy.


Honza DVB

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: MUX 4, Brno, opět nejde?
« Odpověď #29 kdy: 09. 06. 2010, 09:27:07 »
A není to snad účel experimentálního provozu? Pokud vím, tak v běžném provozu zatím nejsou (i když by už dávno být měli).
A proč by měli být? Vždyť si to vysílání platí O2 z vlastní kapsy.
Předpokládá to TPP.


 

reklama