BeatJ -
další diskuze na toto téma asi postrádá smysl. Já píšu o principielní předraženosti LTE kvůli FUP, samozřejmě dle veřejně dostupných cen, Ty se pouze vytahuješ (prosím bez urážky) že máš sjednané nesrovnatelně lepší podmínky a nejsi ochoten konkretizovat ani providera (možná se bojíš abys o ně nepřišel... resp. nejspíš tušíš, že lepší bude pokud ty Tvoje podmínky bude mít co nejméně dalších lidí...?). Jak Tě znám z fór, tak máš přehled a myslím si, že je Ti samotnému jasné, že podmínky jako máš teď Ty nikdy nebudou "pro každého smrtelníka", protože propustnost sítě má své limity... Je to asi podobné jako bychom se bavili o ceně za wifi připojení a já bych argumentoval že je to obecně výhodný typ připojení, protože se dá s místním providerem dojednat připojení zadarmo tak jak jsem si ho vyjednal já (stejně jako já si je přece může vyjednat každý kdo si tam stejně jako já zavolá...
) Ten provider by ovšem za ty "moje ceny" obecně fungovat nemohl, takže tu moji "cenu" prostě každému nedá (od toho má veřejný ceník...).
Prostě, srovnávat ojediněle individuálně dojednané podmínky s veřejnými cenami nedává prostě smysl. Ty Tvoje podmínky má, event. bude mít pouze naprosté minimum lidí a myslím, že to sám dobře víš, přestože píšeš opak... nato je ta disproporce mezi Tvými a obecnými cenami příliš velká. Už se asi opakuju, nic ve zlém, je to můj názor. Měj se