reklama

Autor Téma: ČT D/art v sefnetu upscale nebo v hd?  (Přečteno 6688 krát)

Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ČT D/art v sefnetu upscale nebo v hd?
« Odpověď #15 kdy: 23. 12. 2014, 16:36:02 »
Řeč byla o firmě SELF, proto jsem taky ten dotaz nahodil. Jinak tato firma se specializuje na pronájem datových okruhů na optice a kabelovka je jenom mimoděk.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ČT D/art v sefnetu upscale nebo v hd?
« Odpověď #16 kdy: 23. 12. 2014, 18:38:45 »
možná mají optiku k čt, nebo mají podobný zdroj, pak můžou mít kvalitní upscaler, ale pořád to není nativ, ten to bude až to čt sama začne odbavovat v HD.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ČT D/art v sefnetu upscale nebo v hd?
« Odpověď #17 kdy: 23. 12. 2014, 19:54:23 »
Kdyby to bylo native HD tak by k tomu logu ČT ještě asi ČT přidala HD znak.


mircx

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 134
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ČT D/art v sefnetu upscale nebo v hd?
« Odpověď #18 kdy: 27. 12. 2014, 17:19:56 »
Stasi-DDR: no to jsou dost ubohé poznámky k SELF, pokud o té firmě nic nevíš, což podle obsahu příspěvku odpovídá.....považoval jsem tvoje příspěvky za kvalitní, no, je vidět, že ne vždy
Ariva 200 HD, offset 80cm, multifokus 13°E,19,2°E,23,5°E (střed), 28,2°E


 

reklama