Takže já si vymyšlím - to samé můžu říct o jednom z reportéru čt ,který byl byl vyhoštěný z ruska ....víte proč...
A pro pana nováka na krymu byla 2 referenda v roce 1991 a 98 na ,na které odpověděla kyjevská vláda vojenskou hrozbou..proč je neuznala - je to na netu proč je opilec ukrajinec chruštov daroval okrajině...a donbas a lugansk v roce 1998 referendum taky.A co se týká těch těžkých zbraní tak co jsou na východní ukrajině sklady zbraní v artěmovsku kde bylo uloženo 3000 ks tanků t -64 ,které použivají povstalci- část těchto tanků sebrali povstalci,když je ruská armáda nepouživá..a vite proč je ruská armáda nepouživá ,čekám odpověď...kam zmizeli milicionáří a vojáci z východní ukrajiny...?a tanky T 72 byly ukradeny neschopné ukrajinské armádě- proč ? vše je na netu.Ještě 20.8. vyřvávala objektivní čt ,že doněck padne do 2 dní a najednou bum povstalci začali 24.8 ofenzívu a okrajinci ustupují,obkličují neschopné ukrajinské jednotky...ilovajsk 6000 mrtvých padl by mariupol- bývalý ždanov,mám pokračovat..bohužel nebýt putina a minské dohody tak jsou dnes povstalci v kyjevě.Víte vůbec co je to dnes moderní armáda...málé vysoce pohyblivé jednotky..a že se tanky opravují na donbase je známo - jsou zde opravny...opravuji bvp,tanky ,samohybky 122mm..a že povstalcům dodavají zbraně ukrajinci je byznys..nemaji co žhrát/ jedu/ ,nemají zimní vybavení.Přečtěte si vyjádření ukrajinského generála rubana co odváží z donbasu zajatce..mám pokračovat.Podle vyjádření presidenta porošenka/ zvaného paraša/ tak na donbase ztratila ukrajina 65% techniky ? a 21000 vojáků? sláva okrajině- jinak okrajina je skutečný název ukrajiny do roku 1922 ...když jsem byl na ukrajině tak technik firmy siemens co nastavoval pc plynovodu mi řekl-jak to tady jak roce 1944-řekl můj otec velitel flagu, tak od té doby se nic nezměnilo ?