Autor Téma: TV4you aplikace stažená googlem z obchodu play  (Přečteno 7158 krát)

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
TV4you aplikace stažená googlem z obchodu play
« kdy: 19. 11. 2014, 18:34:34 »
Google před několika hodinami odstranil z obchodu tuto aplikaci více zde: http://www.androidmarket.cz/aplikace/aplikace-tv4you-byla-stazena-z-obchodu-play/

Reklama

• Stálý člen

Jeff_Si

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
Re:TV4you aplikace stažená googlem z obchodu play
« Odpověď #1 kdy: 19. 11. 2014, 18:53:50 »
Fajn. Ale tady už to visí čtyři hodiny.

BeatJ

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 19. 11. 2014, 19:52:35 »
Navíc se da nainstalovat i mimo obchod play.
DISKUZNÍ SKUPINA DAB+   https://www.facebook.com/groups/1296962067091947/
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání, FM, DAB+
Kathrein AV12, Emme Esse 15RB3 pro DAB+ III.pásmo
Kathrein ABH01 a XMUX pro FM

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20. 11. 2014, 12:25:20 »
Nainštalovať sa dá. Len je otázka KOĽKO užívateľov to dokáže.....
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

BeatJ

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 20. 11. 2014, 15:30:33 »
Uplne kazdy, trivialni a bezna vec u Androidu.

Reklama

• Stálý člen

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 20. 11. 2014, 17:52:03 »
Vážne? Ja poznám ľudí čo nevedia ani o možnosti inštalovania cez Google Play, nieto ešte o existencii nejakých apk....
DG-380

BeatJ

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 20. 11. 2014, 17:54:21 »
Tak to uz musí byt ale velke  "trubky" a tem ani nepatri smartphone do ruky  ::) Tudiz je nemůže ani zajímat tato aplikace.
« Poslední změna: 20. 11. 2014, 17:56:32 od BeatJ »

Jiří Job

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 21. 11. 2014, 03:11:33 »
Tlačítko hledání a tlačítko instalovat nikdo v Google play snad nemůže přehlédnout ne?  ;)

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 21. 11. 2014, 06:45:15 »
Ak vie na čo ta aplikácia slúži tak nie.... Nie každý užívateľ smartfónu vie, že to čo používa na telefonovanie a občasné odfotenie niečoho slúži aj na niečo iné.
DG-380

Karel Jarkovský

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 24. 11. 2014, 07:07:21 »
Je pravda, ze nekterym android nic nerika, ti pak ale maj prece kolem sebe dost osob "poucenych" kteri uz jim pomuzou.
Soused treba prisel s tim ze neumi dat pryc historii volanych kontaktu...  No nevim nac mu to vadilo.
Po zevrubnem osvetleni nac ten chytrofon vlastne muze mit je uz trochu v obraze. Samozrejme ze tv4you chtel nainstalovat vzdyt vlastne kdo by nechtel ze? Ucet google nema, takze kvuli registraci pouzil nejaky mail na seznamu. Kdyz mi pise tak vidim ze si ani nenastavil na seznamu jmeno chodi jen jako xyz@sezam.cz . Takze vlastne tu apku ma registrovanou na anonymni mail + jestli neuvedl uplne info. pri vyplnovani registrace tak nevim kdo by se s bezvyznamnym uzivatelem zabyval pro zjisteni totoznosti na pripadne problemy pri vymahani nahrad. (cimz se strasi, ze to maj v podminkach)
Mne by spis zajimala legalnost popr co porusuje tato apk? Jak tak brouzdam po forech tak vidim oba extremy pro/proti.
A spis mne zarazi kdyz je to technicky mozne, proc to tv stanice nesiri samy pres apk jako treba ct. Vzdyt prece po jednoznacne identifikaci ze jde skutecne o mne jako obcana cr. by mi to mnelo byt umozneno. Pro verejnopravni tv na zaklade konc.popl. a komercni tv na zaklade moznosti prijmu z eteru na uzemi cr. vzdyt net jde take omezit na teritorium cr. a pro mne je v podstate net take "eter".
Mohl by mne tedy nekdo problem tochu ozrejmit?

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 24. 11. 2014, 15:21:48 »
A spis mne zarazi kdyz je to technicky mozne, proc to tv stanice nesiri samy pres apk jako treba ct. Vzdyt prece po jednoznacne identifikaci ze jde skutecne o mne jako obcana cr. by mi to mnelo byt umozneno.

Pri nákupe práv sa TV musia rozhodnúť, či práva kúpia pre TV vysielanie, alebo aj pre internetové vysielanie (a pri niektorých sa interntové práva kúpiť nedajú vôbec).... Preto niektoré relácie majú dostupné aj na nete, iné sú tam obmedzenú dobu (napr. takto poskytovala niektoré seriály AXN) a iné tam nie sú vôbec. Takže v praxi by to vyzeralo asi tak, že niektoré relácie by išli aj v TV, aj v zariadení, iné nie..... Ako to majú vysporiadané IPTV a kábloví / satelitní poskytovatelia, ktorý popri signálu poskytujú aj internetový stream svojim predplatiteľom (Slovak Telekom, O2) netuším.

Čo sa týka obmedzenai internetu na konkretne územie - ide, ale často to nie je veľmi presné. Konkrétne mne sa už veľakrát stalo, že navzdory tomu, že som sa prihlasoval zo SR cez slovenského poskytovateľa, podľa IP adresy som bol vo Fínsku.....

Troška informácií ako to s tým nakupovaním je - http://medialne.etrend.sk/televizia/tv-joj-zacne-kupovat-internetove-prava-k-zahranicnym-serialom.html - je to síce v SK, ale voyo sa prevádzkuje aj v ČR, takže to bude obdobné.... Kto chce relácie sledovať cez zariadenie, môlže už dnes, nepotrebuje na to TV4YOU. Akurát musí mať tých aplikácií viac..... A to bude asi to, čo majiteľom najviac vadí - TV4YOU ich obchádza a tým pádom ich aplikácie (a reklama) prídu o divákov. Je možné že nakoniec sa dohodnú SAMOTNÉ TV a urobia jednu aplikáciu - ale aké je to reálne uvidíme v budúcnosti....
« Poslední změna: 24. 11. 2014, 15:28:39 od Stefan Bukovan »
DG-380