reklama

Autor Téma: problém s naladěnim skylink na LG tv  (Přečteno 47838 krát)

johnywild

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
problém s naladěnim skylink na LG tv
« kdy: 05. 11. 2014, 18:52:23 »
zdravím,jestli to tu uz nekde je moc se omlouvam hledal jsem ale nic jsem nenasel.
Koupil jsem si CI modul Neotion a klasickou irdeto kartu M7.
Vše jsem podle navodu dal do kupy a do tv.Zaregistroval jsem kartu zaplatil poplatek vse je ok.modul me to najde i kartu.
pripojil jsem parabolu (mame dve a na jednu jede tata taky na skylink)takze jsem ji naladil stejne...ukaze me to satelit Astra3B 23,5 mam tam 68/98% signal a kdyz zadam automaticke ladeni tak me to najde asi 650 programu ale nikde CT1,2,4 atd..proste zadne ceske programy,a kdyz tam je treba HBO tak tam je nazev filmu madarsky ale nic mi proste nejde...uz fakt nevim co s tim delam spatne...Tv mam LG42LM615S
modul : http://www.dargo.cz/zbozi/cam-irdeto-neotion-skylink-ready-new/detail.aspx?p=z:318401
karta : http://www.dargo.cz/zbozi/skylink-karta-standard-hd-irdeto-m7/detail.aspx?p=z:310704

děkuji vsem za nejakou radu :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Vladimír Dráb

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 313
    • Zobrazit profil
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #1 kdy: 05. 11. 2014, 20:52:44 »
takže Vám to naladí konkrétně jaké nekodované programy?


johnywild

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #2 kdy: 05. 11. 2014, 21:52:35 »
jsou to vetsinou nejake reklamni kanaly...ale 89% kanalu co to naladi tak but pise ze neni signal nebo to pise chybu e106-9 coz je ze je program zakodovan...ale nejhorsi je kdyz vezmu tu nabidku co ma skylink tak ze vsech tech programu tam jsou tak 3...a ty ani nejdou...zadny cesky kanal nic...ani neplacene kanaly co bych teoreticky mel chytat


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #3 kdy: 05. 11. 2014, 22:06:22 »
A co takhle pozvat montáž antén firmu živnostníky který se tímto živi a měřákem nasměruje se satelitní parabola spolu s  TV přijímač a není třeba diskuze  :D
« Poslední změna: 05. 11. 2014, 22:07:57 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #4 kdy: 05. 11. 2014, 22:24:23 »
jsou to vetsinou nejake reklamni kanaly...ale 89% kanalu co to naladi tak but pise ze neni signal nebo to pise chybu e106-9 coz je ze je program zakodovan...ale nejhorsi je kdyz vezmu tu nabidku co ma skylink tak ze vsech tech programu tam jsou tak 3...a ty ani nejdou...zadny cesky kanal nic...ani neplacene kanaly co bych teoreticky mel chytat
pokud máš doma dvě paraboly, jednu funkční (na kterou tedy jede otec) tak tu funkční parabolu doplň o twin lnb, a nemusíš nic směrovat, pokud jsi to je nasměroval "někam" kam míří parabola od otce (mám namysli) tu "druhou parabolu" tak tudy asi cesta nevede.
Navíc používáš nějaké automatické ladění, které je na nic. Dej si manuální ladění a transpodér 12525V/ 27500/ 3/4 - prohledej a napiš, zda chytíš čt24. Dále informace zde dodané nemají žádnou vypopvídající hodnotu a jsou zmatečné. Nelze z nic vyvodit.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #5 kdy: 06. 11. 2014, 02:09:59 »
A to jste tam neměl vyhledávání Skylink nebo prohledat Skylink? Je to v rámci funkce Fastscan. Já mám LG TV a mám tam Skylink to potvrdím OK a najde mi to jen programy které nabízí Skylink včetně nekodovaných českých jako například ČT24.


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #6 kdy: 06. 11. 2014, 05:54:56 »
Celá Astra na pozici 23,5°E vysílá POUZE 210 programů, takže, když vám to našlo 600 programů, NEMÁTE SPRÁVNĚ NASMĚROVANOU PARABOLU a přijímáte jinou družici! Nic jiného v tom nebude!


johnywild

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #7 kdy: 06. 11. 2014, 07:26:19 »
nejprve jsem udelal to ze jsem prippojil kabel na parabolu o ktere vim ze na ni jede skylink tatoj...tam me to ukazalo satelit Astra3AB 23,5E kde signal byl 89/98%...pak jsem to prepojil na tu moji parabolu signal vyladil na podobne hodnoty na stejnem satelitu..a i kdyz dam rucni ladeni a zadam dle tabulky vsechny hodonoty treba na kanaly CT a dam hledat tak me to najde nejakych 16 programu a jsou to jen nejake reklamni a hlavne programy ktere jsem nikde nevidel.,.,.kdyz jsem se podival k tatoj do prijmace tak jak tu pisete ma jich tam neco malo pres 200..dneska budu volat technika aby prijel a naladil me to :) jen jsem nejprve chtel pozadat o radu ze ktere bych se poucil a v budoucnu vedet nez bych popripade volal technika..ale tedka vim ze to jinak nepujde :)


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #8 kdy: 06. 11. 2014, 07:47:05 »
Samozřejmě pravdu má Tondach. Vy jste totiž tu svoji parabolu "nevyladil na stejném satelitu" ale trefil jste satelit úplně jiný, nejspíše sousední Astru 19,2E a to je celý ten problém. Pokud by jste napsal alespoň některé volné programy které jste naladil tak by bylo i na 100% jasné kde jste s anténou "zakotvil".
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Lvana6

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #9 kdy: 06. 11. 2014, 08:05:52 »


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #10 kdy: 06. 11. 2014, 08:30:14 »
Není nad to si podomácku nastavit parabolu.
http://www.youtube.com/watch?v=mSQEMwPw5CQ


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #11 kdy: 06. 11. 2014, 10:16:30 »
Astra 23E5 je naladěna, pokud se na transpondéru 11973 V (SR 27500; FEC 5/6) objeví Nova Sport, Nova Cinema a Fanda.
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


jackino

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 37
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #12 kdy: 06. 11. 2014, 13:43:34 »
Není nad to si podomácku nastavit parabolu.
http://www.youtube.com/watch?v=mSQEMwPw5CQ
Děda dostal satelit na vánoce a asi chtěl čučet na péčko :( otázka je jestli mu to hrálo nebo nee(do 1 závanu větru měl asi po signálu)
Dvb-s//13°+19.2°+23.5°+42°
Dvb-t// Cze+Svk+Aut


Lvana6

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #13 kdy: 06. 11. 2014, 15:58:13 »
Není nad to si podomácku nastavit parabolu.
http://www.youtube.com/watch?v=mSQEMwPw5CQ
Děda dostal satelit na vánoce a asi chtěl čučet na péčko :( otázka je jestli mu to hrálo nebo nee(do 1 závanu větru měl asi po signálu)

Myslíte si, že člověk bydlící v panelovém domě a instalující si svépomocí parabolickou anténu, vlastní satelit?


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 805
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:problém s naladěnim skylink na LG tv
« Odpověď #14 kdy: 06. 11. 2014, 18:34:08 »
 :o zase na něčem jedeš?
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání,FM,DAB+
Kathrein AV12 pro DAB+ III.pásmo
RDC BD1G5 + Síťová parabolická anténa by dxpetr pro L-band
Kathrein ABH01 pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


 

reklama