Autor Téma: Nelze naladit stanice  (Přečteno 10139 krát)

sam1111

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nelze naladit stanice
« kdy: 25. 10. 2014, 16:29:35 »
Zdravím,http://forum.digizone.cz/Smileys/default/cry.gif
neví někdo, co dělat abych naladil na satelitu Astra 3 stanice Bundesrat a Parlamentfernsehen1? Automaticky to nejde, ručně to nejde,...
A ještě jedna otázka: na webu LyngSat píšou o stanicích na pozici 1°W, přičemž některé mi nelze naladit: Gospel, Visjon Norge, FOX, Dod News,...
Díky předem za rady.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #1 kdy: 25. 10. 2014, 16:42:20 »
jaky maš  LNB, Velikost paraboly, přijímač, maš multifokus nebo motor? Nejsme čarodějové, dále jaký maš výhled před parabolu? nejsou poblíž kopce, domy, stromy?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #2 kdy: 25. 10. 2014, 18:04:52 »
A taky konkrétní kmitočty!


Lvana6

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #3 kdy: 25. 10. 2014, 18:46:08 »
Pozor!! Provokace!! Bude smazáno, škoda invence.


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #4 kdy: 26. 10. 2014, 05:21:38 »
Stanice jsou na Astře 23,5°E na parametrech 11,934/V,  27500 a 3/4 a jsou zcela bez problémů naladitelné při použití ručního ladění, ovšem pod názvem BT new 2 a BR new 2.....
stejně tak všechno na pozici 1°W na parametrech 11,357/H,  24500 a 7/8 a dalších lze naladit bez problémů!

Pokud nejsou parametry požadovaných transpondérů nastaveny v přijímači z výroby, tak je žádné automatické ladění samozřejmě nenaladí a při ručním ladění je většinou nutné transpondéry dodat do přijímače ručně (editovat), poté uložit a znovu proladit........!


Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #5 kdy: 27. 10. 2014, 11:03:14 »
Pokud nejsou parametry požadovaných transpondérů nastaveny v přijímači z výroby, tak je žádné automatické ladění samozřejmě nenaladí a při ručním ladění je většinou nutné transpondéry dodat do přijímače ručně (editovat), poté uložit a znovu proladit........!
Ale naladí - pri povolení sieťového vyhľadávania (či ako sa to volá) - oba satelity uvedenú funkcionalitu podporujú. Stačí nastaviť automatické ladenie príslušného satelitu a povoliť sieťové ladenie. Chýbajúce TP jednotlivých operátorov by sa mali automaticky do zoznamu doplniť.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


sam1111

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #6 kdy: 27. 10. 2014, 11:32:15 »
Tak na té Astře to běží, ale na tom Thoru ne a ne naladit. Přijímač Icecrypt S2000C VFD, parabola 85 cm.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #7 kdy: 27. 10. 2014, 19:27:42 »
Nenaladí nic-nemá síťové vyhledávání,zadat ručně !
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #8 kdy: 27. 10. 2014, 20:18:59 »
Ešte je jedna možnosť (teda okrem ručného nahodenia príslušných TP, parametre napr. na flysat.com) - použiť funkciu blind scan....

Ale osobne si myslím že rýchlejšie je tých pár TP doplniť ručne.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #9 kdy: 28. 10. 2014, 04:57:50 »
Ešte je jedna možnosť (teda okrem ručného nahodenia príslušných TP, parametre napr. na flysat.com) - použiť funkciu blind scan....

Ale osobne si myslím že rýchlejšie je tých pár TP doplniť ručne.

No vida! Takže nakonec mám s tím "nanaladěním" pravdu? Ne každý přijímač má síťové vyhledávání a blind scan!


sam1111

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #10 kdy: 28. 10. 2014, 10:29:05 »
Použil jsem Blindcan a už to jde, díky za rady.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nelze naladit stanice
« Odpověď #11 kdy: 28. 10. 2014, 11:32:33 »
A vyhledávání prostřednictvím NIT tabulky to nemá? Mě se takto automaticky naladí nové frekvence.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.