reklama

Autor Téma: Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?  (Přečteno 7260 krát)

Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?
« kdy: 26. 05. 2010, 10:22:11 »
Předem upozorňuji, že jsem naprost satelitní nováček :-[. Mám Fergusona 200. Jak ho nastavím na 1 konvertor. Já ho mám na 3 a mám tam nastaveno A- B- C. Na jeden nastavuji A, nebo nastavuji vypnutý? Ps. Budu mít půjčenou parabolu a budu si s tím hrát :D. Děkuji.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 490
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?
« Odpověď #1 kdy: 26. 05. 2010, 11:55:38 »
Je to jedno, správně byste to měl vypnout, ale při přímém napojení jediného LNB na přijímač to pojede i tak.
Loudness War zabijí hudbu!


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?
« Odpověď #2 kdy: 26. 05. 2010, 12:34:26 »
Moc děkuji. Bál jsem se, abych něco neskonil. Dám si to na dvorek, parabolu na sušák na prádlo a budu se to učit.  ::)


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re: Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?
« Odpověď #3 kdy: 26. 05. 2010, 14:07:07 »
konkrétně Ariva 200 teď ji ladím kamarádovi - v menu výběr satelitů odeber "srdíčko" všude jinde než na družici kterou chceš "chytat" (asi Astra 23°?) a v nastavení antény vypni porty u těch co Tě nezajímají
Honda Enduro Team


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Jak nastavit přijímač na 1 konvertor?
« Odpověď #4 kdy: 27. 05. 2010, 15:13:04 »
Já to mám jinak. Já mám srdíčko u těch satelitů, které chci přijímat. Já to chci na družici, která není v menu. Musím si ji přidat. Každopádně děkuji. :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



 

reklama