« Odpověď #16 kdy: 07. 09. 2014, 16:11:58 »
- u t-55 nehrozí, že by se lnb pro zmiňované družice vzájemně dotýkala nebo nevešla na lyžinu
- to vyložení už jsme tu myslím řešili, já bych na rám okna nevrtal, použil bych rozpěrku z kovové trubky vztyčené buď vertikálně nebo horizonálně (pokud se okno otvírá dovnitř), na to bych potom dal krátkou konzolku parabolu.
Zamyslel jsem se nad tvým návrhem na rozpěrnou tyč. Myslím si, že to nemůže fungovat. Pokud ji dám vertikálně, tak nevěřím tomu, že v bouřce, nebo větším větru, se celá tyč neotočí kolem své osy. Pak hrozí uvolnění a pád celé konstrukce dolů na ulici, kde to někoho zraní. Při horizontálním upevnění zas nevěřím, že rozpěrka udrží váhu paraboly + LNB ve větru. Hrozí padání dolů kolem své osy, uvolnění a pád.
Tyč si myslím nikdy neutáhnu pořádně, protože při utahování bude mít tendenci zavrtávat se do omítky soklu okna, a vytvoří tam díru. Nevím....nějak se mi to nezdá.....
?
IP zaznamenána
DVB-T-
k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700