Krám je to proto, že tento přepínač nechodí korektně. Že to je jen přebalený EMP na to dám krk, před koupením je vždy lepší se optat někoho kdo má zkušenosti, vyplatí se to. Třeba ten úplně obyčejný 1/8 EMP chodí docela normálně.
Proč Ti to dělá paseku nevím, může být plno problémů a důvodů. Zkus třeba zadat použít příkaz opakovaně, zvýšit napětí, nastavit podle obrázku obě varianty...prostě si s tím pohrát. Nevím jak máš dlouhou kabeláž a zda tam nejsou spojky, může-nemusí to mít vliv. Pokud přepneš na terrestický tuner dojde asi k tomu (nevím nemám kombo mám solo2), že relé odpojíš od napájení a asi jakoby resetuješ, což je stejný (možná) jakobys restartl ten přijímač komplet. Možná blbě funguje samotný relátko.
Pokud jsi na něčem domluven se Saxonem a svůj problém do té doby nevyřešíš, požádej ho, aby případně dovezl jiné relé. Je zkušený a určitě příjde na to kde je problém. Tímto ho zdravím (gunter).
Mimochodem, někdy jsem byl na Tebe držkatý, ale to bylo za účelem vydolování kompletních informací, bez kterých bychom nepokročili až sem.
Ono se to časem vychytá. Mi toto nastavení pod tím samým relé chodilo na Dm800hd(i hdSe), Xtrendech,Solech,a prošlo mi jich rukama fakt dost skoro všechny image šly dobře. Ale já si třeba vždy pracně vypiplám svůj setting a soubor sat.xml.
No asi tak.