Zkoušel jsem asi do 3 do rána snad všechny možnosti , kdy jsem dal buď na první sérii 4 konvertorů lnb 1 input s AA AB BA BB
a druhou input 2 nebo input 1 - 5 podle konvertorů a nedostanu z toho víc než Hotbird, kterej jde pořád ( mám ho na portu 1 ) případně Astru 19,2 ( port 2 ), na tu se ale dostanu jen když přepnu na USALS či Motor, kdy mi chvilku bliká indikace motoru a pak mi skočí signál. POsléze ale zase nešlape Hotbird, takže z 5ti konvertorů mi jedou max první 2, a to ještě zvlášť.
Jak psal SAX že mám zkontrolovat první 4 porty, pokud myslíš jednoduché nastavení s A B C D, tak to jsem zkoušel a jak jsem psal nedostanu se přes Astrtu 19ku na 3. konvertor.
Problém je, že v bytě nemám přístup na střechu, kde je parabola, jen po dohodě. Z paraboly mám na střeše onen diseq na 8 od něj jde z OUT do rozvodny kabel a v rozvodně signálu ( byt ) je rozdvojka na DVB-T anténu a SAT, která má pak jeden výstup, jenž vede do bytu a tam to zásuvka zase automaticky rozdělí na TV výstup a SAT výstup. Přemýšlel jsem, jestli nemůže být také problém v tom slučovači TV a SAT, ale na druhou stranu by podle mého nejela ani 19ka.. Možná by bylo nejjednodušší vyrvat ten diseq 8 a dát tam normoš 4ku s tím, že na 1 stupeň ( Intelsat / Thor ) prostě peču..