reklama

Autor Téma: "Digitální data" u stanic ČT  (Přečteno 6239 krát)

flotilak

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
"Digitální data" u stanic ČT
« kdy: 25. 07. 2014, 21:13:11 »
Jen u televizních stanic české televize se mi přestala zobrazovat digitální data - při přijmu DVB-T. Obrazový signál je v pořádku. Prosím o radu čím by to mohlo být způsobeno. Děkuji.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2014, 22:13:17 »
http://forum.digizone.cz/index.php?board=32.0
toto je rubrika o zemském dvb-t ne o Tv stanicích..


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #2 kdy: 26. 07. 2014, 07:50:50 »
Však se to týká DVB-T, ne? Tak je to založené správně. Já jen nechápu, co má pán na mysli těmi digitálními daty. Že by EPG?
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #3 kdy: 26. 07. 2014, 08:29:08 »
taky nechápu co tazatel myslí a dle mého názoru to sem nepatří-stanice tedy kanály ČT a dle mého názoru patří do TV stanice atd...viz link, ale je to Váš boj, zde bych skutečně nechal jen to co se týče vysílání, tedy, výluky, rozvoj sití apod. Pak to dopadá jak to dopadá, Kurvahošigutentag v TV anténách a podobný kravinky.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 566
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #4 kdy: 27. 07. 2014, 01:02:55 »
Bud myslí teletext, nebo epg, nebo možná hbbtv, "digitální data" muže bejt i celej multiplex, jelikož je to digitální vysílaní.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



flotilak

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #5 kdy: 05. 08. 2014, 10:27:22 »
Ano, jednalo se mi o EPG. Záhy jsem přišel na to, že máme do bytu zavedenou kabelovou televizi od UPC, kde je údajně vysílán DVB-T i DVB-C signál, ale za DVB-T prý UPC neručí. Může to tak být? DVB-T a DVB-C na jednom kabelu do TV? Díky za radu.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 452
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #6 kdy: 05. 08. 2014, 11:33:52 »
Ano  ;)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #7 kdy: 05. 08. 2014, 11:46:22 »
Jen nevím, proč by za DVB-T UPC neměla ručit, když si ty muxy sestavuje sama. Ne jako některé jiné kabelovky, které konvertují místně dostupné muxy.


Retiree

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 63
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:"Digitální data" u stanic ČT
« Odpověď #8 kdy: 05. 08. 2014, 11:52:12 »
Zde je odkaz na (téměř) aktuální frekvenční spektrum v kabelu UPC a zde na stále přetrvávající problémy s EPG...


 

reklama