reklama

Autor Téma: Neukladaji se programy  (Přečteno 15343 krát)

Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #15 kdy: 07. 07. 2014, 22:42:09 »
Blahoslaveni nevědoucí...ale to nic.. ví velice dobře..a konec konců-mě TV jde a co je mi po ostatních :) jo a i TV mnou instalované ;)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #16 kdy: 08. 07. 2014, 08:35:15 »
Koukám, že tvoje popularita již překročila hranici DZ: http://pigs.cz/digizone-cz-spolek-hovad/ :D


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #17 kdy: 08. 07. 2014, 11:24:29 »
Aspon vím a nekecám,D:

Zeditoval Lukáš Polák: V diskusi není třeba používat vulgarity. Že mám pravdu? ;)
« Poslední změna: 08. 07. 2014, 13:24:48 od Lukáš Polák »
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #18 kdy: 08. 07. 2014, 14:31:11 »
Pane Brašule až tak zlé to není !  K LG-povypínat všechny automatiky,ručně zadat parametry,potvrdit OK, při odchodu z menu znovu OK/změna/,některé přístroje to prostě vyžadují,a bacha, někdy místo OK se používá barevné tlačítko-viz. panasonik,přivádí mě to k šílenství,neb při omylu se to vymaže !!! 8) :D
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #19 kdy: 08. 07. 2014, 16:12:28 »
Takze po tovarnim nastaveni a naslednem manualnim naladeni je uz vse vporadku.Akorat prepsat a usporadat 90 programu je mazec,2,5 hod. prace,uf!A jeste dotaz,programy mam i ve fav.Tudiz da se seznam nejak nahrat at do tv,ci na flashku nebo nekde s tim,ze kdybych musel v budoucnu znova ladit,tak at to vsechno nemusim delat znova?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #20 kdy: 09. 07. 2014, 10:23:40 »
Takze po tovarnim nastaveni a naslednem manualnim naladeni je uz vse vporadku.Akorat prepsat a usporadat 90 programu je mazec,2,5 hod. prace,uf!A jeste dotaz,programy mam i ve fav.Tudiz da se seznam nejak nahrat at do tv,ci na flashku nebo nekde s tim,ze kdybych musel v budoucnu znova ladit,tak at to vsechno nemusim delat znova?
Ano, jde to. Já používám ChanSort, prostřednictvím nepublikovaného menu jde na flešku nahrát nastavení a pak následně editovat na PC.
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #21 kdy: 09. 07. 2014, 19:30:21 »
Danke,uz jsem tak ucinil a fachci bezvadne.


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #22 kdy: 10. 07. 2014, 07:57:45 »
Jdou vám na té LG televizi při manuálním ladění vymazat konkrétní nepotřebné programy? Také mám podobnou televizi LG s DVB-S2 tunerem a když manuálně ladím Sat programy tak pak nejdou vymazat konkrétní kanály jen skrýt jdou.


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #23 kdy: 10. 07. 2014, 10:41:03 »
Jdou vám na té LG televizi při manuálním ladění vymazat konkrétní nepotřebné programy? Také mám podobnou televizi LG s DVB-S2 tunerem a když manuálně ladím Sat programy tak pak nejdou vymazat konkrétní kanály jen skrýt jdou.
K tomu je nutné dodržet uvedený postup. Pak půjde volně manipulovat s kanály - setřídit, mazat atd... Software není dokonalý, ale tento workaround to umožňuje.
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #24 kdy: 10. 07. 2014, 11:08:03 »
jaký návod konkrétně? V téhle diskuzi je více návodů. Já tam mám jen možnost program v seznamu programů skrýt ale ne smazat.


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #25 kdy: 10. 07. 2014, 11:24:27 »
jaký návod konkrétně? V téhle diskuzi je více návodů. Já tam mám jen možnost program v seznamu programů skrýt ale ne smazat.
Použít ten můj postup v diskuzi -> při zasunutém CAMu: změnit a pak zpátky vrátit nastavení země - odmítnout ladění - vypnout nabídku Skylink - nastavit automatické ladění a blind scan.
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #26 kdy: 10. 07. 2014, 12:02:14 »
Díky mrknu na to. Jinak já mám asi trochu jiný model, ale to bude asi stejný postup. Já mám 82 cm uhlopříčku. Když tak sem později dopíši model. Musím se podívat do manuálů jaký je to přesně model.


Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 450
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #27 kdy: 10. 07. 2014, 13:55:04 »
Dušane, je tento tvůj napsaný postup univerzální pro všechny druhy LG se sat tunerem?
Vloni jsme se trápili se švagrem na jeho tv LG 42 LM 660S.
Taky to nenabízelo "vymazat" ani "přesunout". Dodnes to má naladěno tak, jak to nahrála automatika, a nic s tím nešlo udělat. Svrbí mi ruce, že bych to ještě zkusil.....
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #28 kdy: 10. 07. 2014, 17:14:56 »
Dušane, je tento tvůj napsaný postup univerzální pro všechny druhy LG se sat tunerem?
Vloni jsme se trápili se švagrem na jeho tv LG 42 LM 660S.
Taky to nenabízelo "vymazat" ani "přesunout". Dodnes to má naladěno tak, jak to nahrála automatika, a nic s tím nešlo udělat. Svrbí mi ruce, že bych to ještě zkusil.....
Ano, plati to i pro modely roku 2012 (LM/LS/CS/PM).
LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


tlusta-berta

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #29 kdy: 10. 08. 2014, 12:54:35 »
Koukám, že tvoje popularita již překročila hranici DZ: http://pigs.cz/digizone-cz-spolek-hovad/ :D

a vidím, že není sám http://pigs.cz/digizone-cz-provozni-slepota/


 

reklama