reklama

Autor Téma: Neukladaji se programy  (Přečteno 15352 krát)

Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Neukladaji se programy
« kdy: 06. 07. 2014, 09:25:01 »
Zdravim,mam tuto tv
www.alza.cz/47-lg-47ln575s-d409869.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CIrXjdiQsL8CFVHMtAod0C0AyQ
tenhle dekoder
www.satan.cz/cryptoworks-eurocam-smardtv-irdeto-v-4-02-006-p335?ref=heureka.cz
a samozjeme skylink kartu s aktivovanym balickem kombi.
Problem je takovy,ze kdyz vypnu tv a pak ji zapnu,tak mi zmizi tyto frekvence 11914 a 11739.Takze musim pokazde dat manualni ladeni a aktualizovat tyto frekvence,pritom je mam v transporteru nalazene.Nepomohl ani update firmwaru v tv,nevite kde by mohl byt zakopany pes?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #1 kdy: 06. 07. 2014, 10:08:06 »
Odnést do servisu a trvat na odstranění závady.


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #2 kdy: 06. 07. 2014, 10:12:39 »
Odnest tv?Anebo vymenit dekoder?


micha

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 147
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #3 kdy: 06. 07. 2014, 11:47:58 »
Navrhuji tento postup při zasunutém modulu:
1. Změnit nastavení země;
2. Odmítnout nabídku ladění;
3. Vrátit zpět nastavení země;
4. Odmítnout nabídku Skylink a nastavit automatické ladění, vypnout síťové vyhledávání, zapnout blind scan;
5. Po této proceduře by to mělo fungovat, měnit pořadí kanálů a možnost si na USB uložit nastavení a v editoru na PC si udělat potřebné úpravy.

LG 32LB580V-ZM * DENON RCD-M39
HTPC (OpenELEC) * NAS


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #4 kdy: 07. 07. 2014, 07:33:05 »
Navrhuji tento postup při zasunutém modulu:
1. Změnit nastavení země;
2. Odmítnout nabídku ladění;
3. Vrátit zpět nastavení země;
4. Odmítnout nabídku Skylink a nastavit automatické ladění, vypnout síťové vyhledávání, zapnout blind scan;
5. Po této proceduře by to mělo fungovat, měnit pořadí kanálů a možnost si na USB uložit nastavení a v editoru na PC si udělat potřebné úpravy.


Naopak všechno automatické i blind scan bych vypnul! Potom naladil ručně ....a nechal bych to tak!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 914
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #5 kdy: 07. 07. 2014, 09:09:04 »
Odnest tv?Anebo vymenit dekoder?

S ladením programov nemá modul NIČ spoločné.... Ten zabezpečuje len dekódovanie kódovaných programov. Samotný príjem (vrátane správy kanálov) je vecou televízie.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #6 kdy: 07. 07. 2014, 10:06:49 »
Bohužel toto je klasický případa nekompatibility modulu a software v TV, na netu jsou tuny příspěvků věnované právě uvedené značce. Jediný správný postup uvedl Alex Gaga. Support linka a přehrát fw nebo odnést na servis a zde nechat nahrát nový fw, případně vrátit a použít jiný modul. U těchto TV je to dost tristní případ, dokonce vím o lidech, kteří buď TV vrátili a nebo stejně zakoupili spolehlivý externí stb.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #7 kdy: 07. 07. 2014, 10:37:53 »
Ale vůbec.....jaký tuny??? Ta tv a modul jedou naprosto dobře.ALE!!! Musí to být dovoz pro ČR!! Což u ALzy zrovna.... ::) ::) ::)
Mám řekl bych dost těchhto TV zapojených a NIC-vše šlape.. 1 kus mám dokonce doma, no problemo. -jen je potřeba opravdu zapomenout na auto ladění SKylink, ale ručně-jdou pak setřídit stanice. Trvejte na odstranění závady-zavolejte na tel. linku LG http://www.lg.com/cz/podpora/kontakt-zakaznicka-podpora , připravte si ser. číslo TV a doklad od koupi. A pak dejte vědět.  8)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #8 kdy: 07. 07. 2014, 12:00:34 »
tuny jen namátkou:
http://www.google.cz/forum/topic-75104/
http://www.google.cz/forum/topic-76918/
další na TVfreak, Av Mania apod.
PStačí hledat, prostě LG se satelitním tunerem = nepodarek a nedodělek. Konkurenční značky TV jsou na tom podstatně lépe.
A pokud Alza prodává v ČR nějaké modely, které nejsou primárně pro náš trh určeny, tak ať se dotyčný s tímto poznatkem obrátí na ČOI. Stát se to mě osobně 2x tak ta televize letí z domu. Nevím, proč by se měl koncový uživatel pravidelně v něčem vrtat a něco přenastavovat, jeho prvotní cíl je naladit, sedět, koukat...


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #9 kdy: 07. 07. 2014, 12:11:41 »
To ano..ale všechny LN575s co jsem ladil jedou a nic nevypadává. Takže nevím.
Co se týče problémů, tak jsou jedině s kodováním a to je vina Skylinku(M77) díky jejich politice "antisharingu".
A to není jen u LG ale i u více značek.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #10 kdy: 07. 07. 2014, 12:49:07 »
Nesmysl, žádné ochranné opatření u Skylinku nevyřadí samotnou funkčnost příjmu. Nanejvýš trvá déle, než program naskočí při přepnutí z jednoho na druhý. Ale v současnosti se stejně nic nepoužívá, ojediněle jsou testy na některých programech, což běžný divák ani neregistruje.


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #11 kdy: 07. 07. 2014, 14:49:15 »
ok dik,zkusim vase rady,jinak tuu tv jsem nekupoval v Alze,je koupena v elektru Okay.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #12 kdy: 07. 07. 2014, 16:34:18 »
Nesmysl, žádné ochranné opatření u Skylinku nevyřadí samotnou funkčnost příjmu. Nanejvýš trvá déle, než program naskočí při přepnutí z jednoho na druhý. Ale v současnosti se stejně nic nepoužívá, ojediněle jsou testy na některých programech, což běžný divák ani neregistruje.
:D nepíšu o problému tazatele ale o přepínání klíčů.. a toto vím od produktáka jiné firmy.. takže tak.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #13 kdy: 07. 07. 2014, 16:34:40 »
Oukaj? oh boože...
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Neukladaji se programy
« Odpověď #14 kdy: 07. 07. 2014, 16:48:19 »
Nesmysl, žádné ochranné opatření u Skylinku nevyřadí samotnou funkčnost příjmu. Nanejvýš trvá déle, než program naskočí při přepnutí z jednoho na druhý. Ale v současnosti se stejně nic nepoužívá, ojediněle jsou testy na některých programech, což běžný divák ani neregistruje.
:D nepíšu o problému tazatele ale o přepínání klíčů.. a toto vím od produktáka jiné firmy.. takže tak.
Buď víš špatně, anebo ten údajný produkťák nemá ani páru o čem ochranné opatření Skylinku je. A klíčů se to mimochodem vůbec netýká.


 

reklama