reklama

reklama

Autor Téma: s přenosnou televizí na Černé hoře.  (Přečteno 4913 krát)

Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
s přenosnou televizí na Černé hoře.
« kdy: 22. 05. 2010, 23:04:31 »
Na Černé hoře jsem chytil tyto DVB-t-Kanály na pokojovou tyčovou antenu.
29k - asi Brno  Kojál sít 1. 67 Kvalita.
33K - Buková hora sít 1. 75 Kvalita.
39k - Pardubice Krásné sít 2. 82 kvalita.
40k - Černá hora sít 1.  97 kvalita.
41k - Praha sít 2. 70 kvalita.
43k - Liberec Ještěd sít 1. 73 kvalita.
46k - Praha sít 3. 75 kvalita.
53k - Praha sít 1. 73 kvalita.
52k - Liberec Ještěd sít 2.(prima,prima cool).71 kvalita.
59k - Praha sít 3. 76 kvalita.
64k - Praha O2 sít 4. 55 kvalita.
Bohužel jsem byl tížen časem, kdyby bylo více času tak by toho bylo určitě víc.
 :)
« Poslední změna: 23. 05. 2010, 20:02:11 od Richard Falta »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pevy

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 462
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #1 kdy: 23. 05. 2010, 00:37:08 »
Jak jste zjistil, že na K39 máte Ostravu -Hladnov a nikoliv Krásné (multiplex 2 :-)) ??
DVB-T/T2: Černá hora, Krásné, Ještěd (mimo K60), Kojál (mimo K40), Praděd, Klodsko (jen K25), Andrlův chlum, Černá studnice (jen K25) Sněžné jámy (K30,35,49), Náchod/Dobrošov (jen K44)
DAB+: (jen Tesco DR1403G-CE) - doma bohužel pouze Teleko 5D z Černé hory


Josef Brumla

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #2 kdy: 23. 05. 2010, 01:01:19 »
take si myslim, ze kdyby chytal Ostravu, tak chytne i Mux1 na 54.k, ktery vysila vyssim vykonem a z vyse posazene anteny...... a na 54.k je minimum ruseni.......


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #3 kdy: 23. 05. 2010, 08:58:18 »
take si myslim, ze kdyby chytal Ostravu, tak chytne i Mux1 na 54.k, ktery vysila vyssim vykonem a z vyse posazene anteny...... a na 54.k je minimum ruseni.......
Navíc v teploměrové kvalitě 82%  ;) - bude se spíše jednat o Krásné.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Stranik

  • Host
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #4 kdy: 23. 05. 2010, 16:32:49 »
Tak bacha jo ... ta 33ka může i klidně být Jihlava-Javořice. Možná se Vám to nezdá, ale může tomu tak být. Já loňské léto také lovil poblíž Černé hory, naši tam mají totiž chalupu (vysoko nad Vítkovem - nádherné otevřené výhledy) a dle směru síta (na které jsem to tam chytal) to byl směr spíš na tu Jihlavu. A ta Ostrava asi těžko ... Sice jsem tam od té doby nebyl, ale pochybuji - to bude spíš Krásné u Chrudimi. No uvidíme ... pokud se tam zase letos na chvilku dostanu, tak opět projedu celé dostupné pásmo DVB-T. Jinak i Praha tam jede - v noci jsou totiž vidět světla nejvyšších míst v Praze  ;) takže Praha jede v pohodě pokud je volně otevřený směr. I to zatracené a málo výkonné O2 tam lze sledovat  :D
A ještě jste zapoměl na Plzeňský Krašov, také se mírně někde hlásí -34.k  ;)
« Poslední změna: 23. 05. 2010, 17:30:47 od Štěpán S. »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stranik

  • Host
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #5 kdy: 23. 05. 2010, 17:33:51 »
Přidám ještě foto Černá hora - přímo pohled od chalupy. (to jen abyste mi tady taky věřili že si něco nevymýšlím)  :D Když dáte Zoom, tak možná bude vidět ten šupinatý  vysílač.  :D

PS: stále ubohé možnosti zde ukládat fotky ...  :(
« Poslední změna: 23. 05. 2010, 17:40:24 od Štěpán S. »


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #6 kdy: 23. 05. 2010, 18:46:34 »
Jediná možnost rozpoznání MUX1 Buková Hora 33k a MUX1 Javořice 33k. je podle regionální mutace ČT1. Javořice má ČT1 JM, kdežto Bukovka ČT1.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 426
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #7 kdy: 23. 05. 2010, 18:54:28 »
Pan Falta zneužil pokojovou anténu na dálkový příjem. Pochybuji, že má na ČH nějaký pokoj. ;)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #8 kdy: 23. 05. 2010, 19:38:33 »
Dneska jsem zkusil jít na rozhlednu a zachytil jsem navíc:
58k sít 2. Buková hora. 77 kvalita.
66k sít 2. Jáchymov Klínovec. 66 kvalita.
34k sít 1.,48k sít 2. Plzen. 71 kvalita.
30k sít 3. Jihlava Javořice. 64 kvalita.
35k sít 2. asi Jihlava Javořice 66 kvalita.

39 kanál budou asi pardubice , já jsem  Pardubice v tabulce přehlédl.

U 33k nebylo CT1 JM.    CT1 JM jsem mněl u 29 kanálu.
 :)
« Poslední změna: 24. 05. 2010, 14:00:10 od Richard Falta »


Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #9 kdy: 23. 05. 2010, 20:42:43 »
Moje první stanoviště.Chytl jsem jenom v dvb-t sít 1 z vysílače v pozadí a v anologu analog z téhož vysílače (analogový lídr[nova], ČT1 ) + Prima z vysílače Liberec Ještěd.
http://www.youtube.com/watch?v=inFeBXL3iuA

Tady Druhé stanoviště chytl jsem první zminovaný seznam dvb-t programů.
http://www.youtube.com/watch?v=Nxpo3yHvb8w
« Poslední změna: 23. 05. 2010, 21:58:58 od Richard Falta »


Milan CH.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 69
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #10 kdy: 24. 05. 2010, 12:37:18 »
Jihlava Javořice na 34. kanále žiaden mux nevysiela.

M.CH.


Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #11 kdy: 24. 05. 2010, 13:59:46 »
Omlouvám se , jedná se o 35k. OPRAVENO


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #12 kdy: 24. 05. 2010, 15:40:11 »
Přesto, že Štěpán není žádný anténář, v tomhle mu musím dát za pravdu. Vydávat se na Černou horu jen s takovýmhle "tykadlem", je docela škoda. Chtělo by to tam vyrazit s něčím lepším, a to myslím nebrat jen kombo DVD/DVB-T, ale i anténu, a také ladit v době, kdy bude na Černé hoře výluka. Letos ji to teprve čeká, takže šance tu je. :)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #13 kdy: 24. 05. 2010, 18:08:54 »
souhlasím ,že ta anténa je prdítko ,ale bohužel jinou anténu jsem s sebou nemněl.


Richard Falta

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 57
    • ICQ komunikátor - 595710263
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: s přenosnou televizí na Černé hoře.
« Odpověď #14 kdy: 24. 05. 2010, 18:44:39 »
A JAKÝ DRUH LP antény bys te mi doporučili? :)


 

reklama