reklama

Autor Téma: Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!  (Přečteno 10745 krát)

Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« kdy: 07. 05. 2014, 16:52:39 »
11,739 GHz ASTRA3 V - 27500 - 2/3 - DVB-S2 - 8PSK

Včetně české audio stopy,zatím bez EPG.
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



afroman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #1 kdy: 07. 05. 2014, 17:23:14 »
Tak to jsem asi slepy. Mam tam nejakou ale s polarizaci H (familie), jinak zatim nic.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #2 kdy: 07. 05. 2014, 17:27:03 »
Tahle honba za novými kanály mě vždy velmi baví, ale abych kvůli tomu pro každou stanici vydával jednu aktualitu, to je zbytečná ztráta času. Navíc, "Em sedmička" zatím nic nepotvrdila, takže pro mě je vše, co se zatím na internetu napsalo, pouhými spekulacemi.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


afroman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #3 kdy: 07. 05. 2014, 17:32:37 »
Tak uz ji tam mam a Edge taky ...


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #4 kdy: 07. 05. 2014, 19:22:09 »
EDGE taky už jede, je kodovan.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pavel P.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 68
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #5 kdy: 07. 05. 2014, 20:32:50 »
Discover HD CZ asi přejde do Kombi


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #6 kdy: 07. 05. 2014, 21:18:09 »
Nebo jen chyba kodu.
« Poslední změna: 07. 05. 2014, 21:26:03 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Fanda Bukovjan

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 151
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #7 kdy: 08. 05. 2014, 09:20:14 »
Máte mít poláky cyfru + a máte to v HD -teď dávají Lvího muže....kvalita v 8,5 Mbit


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #8 kdy: 08. 05. 2014, 20:12:03 »
8,5 MB/s to jde.  ;) jinak viz předchozí příspěvky s tím Discovery HD je to možná pravda protože podle informací má Skylink v plánu některé programy přesunout do nižších balíčků.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 569
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #9 kdy: 10. 05. 2014, 10:28:10 »
česká stopa u animal planet se objevil i u již existující programové pozice.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #10 kdy: 10. 05. 2014, 11:41:33 »
česká stopa u animal planet se objevil i u již existující programové pozice.

Ano objevila se tam,ale je nefunkční - TICHO!

DUT jede v pohodě.
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 569
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spuštěn Animal Planet SD na Skylinku!
« Odpověď #11 kdy: 10. 05. 2014, 11:45:24 »
česká stopa u animal planet se objevil i u již existující programové pozice.

Ano objevila se tam,ale je nefunkční - TICHO!

DUT jede v pohodě.


mě jede v pohodě, zkuste přeladit, musí jít, když hraje i mě. (audio pid 93)
« Poslední změna: 10. 05. 2014, 11:47:10 od Jaroslav Honzík »
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


 

reklama