Autor Téma: Jaky koaxial?  (Přečteno 17076 krát)

Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 451
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #60 kdy: 19. 06. 2014, 19:20:41 »
Já mám takovou zkušenost, že když je průměr stejný, jde to špatně. Vždy kupuju F konektor o 1mm větší. Podlepím to lepenkou tak, aby to nevypadlo, ale zároveň tak, abych při šroubování neurval opletení kabelu.
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #61 kdy: 19. 06. 2014, 19:40:42 »
Takto bych v žádném(!!) případě nepostupoval! Není to profesionální a nelze při takovémto postupu zaručit plnou funkčnost takto instalovaných F konektorů na koax. kabelu.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #62 kdy: 19. 06. 2014, 19:49:48 »
Trochu větší teplo venku, lepenka povolí a kabel z konektoru vypadne. Tudy cesta opravdu nevede :(


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #63 kdy: 19. 06. 2014, 20:02:36 »
Dale mam tento monoblock
www.berlin-satshop.de/inverto-idlp-23qdmono-quad-monoblock-0,2db-L326.htm
Muze byt?A sroubovaci konec f konektoru ma vzdy stejny prumer,aby tam pasl?


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #64 kdy: 19. 06. 2014, 20:04:24 »
Ve zdejších podmínkách naštěstí ano :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #65 kdy: 19. 06. 2014, 20:07:54 »
Uf a tedy,aby jsme se dostali k jadru problemu,jaky teda konektor mam na toho Nordixe pouzit?Poprosim o link.Hledal jsem,ale jaksi jsem si nebyl jisty,jestli je to prave orechove.


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #66 kdy: 19. 06. 2014, 20:23:18 »
http://www.eltasat.cz/koaxialni-kabely/nordix-cm407-cu / http://www.eltasat.cz/prislusenstvi-sat-a-dvbt/sada-konektoru-technisat-ce-4xf7

Pro rýpaly jenom dodám, že kompresní konektor neuvádím záměrně, protože dotyčný nevlastní kleště.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #67 kdy: 19. 06. 2014, 20:38:56 »
Zdravim,budu si porizovat satelit.Vse potrebne mam,krom koaxu a nevim,jaky vybrat.Parabola bude na strese 12-ti patroveho domu,budu tahat dva kabely pro dve televize do 6.patra do sachtice,jejichz konec se nachazi na chodbe vedle mych dveri.Asi budu muset koupit kvalitnejsi kvuli utlumu a povetrnostnim vlivum na strese.A ani nevim,jake koncovky budou vhodne.Tudiz se ptam tady.Predem diky za rady.
1.proč kupuješ monoblok pro 4 účastníky?? tedy?
2.podívej už jsem Ti to napsal výše, sedni do auta, vem všechny ty krámy s sebou a dojeď do Ostravy (pokud máš zájem) já Ti tu eventuelně nějaké konektory dodám, mám i kleště, metry různých kabelů atd. Tu parabolu Ti nastavím na měřáku tak, že ji jen doma naroubuješ na stožár, jak to Ti vysvětlím taky
3.vidím, že v tom těžce tápeš a zřejmě Ti ani není jasné co vlastně potřebuješ


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #68 kdy: 19. 06. 2014, 20:42:44 »
Netapu,monoblock jsem nekoupil,ale dostal,k tomu i parabolu a dve aktivovane skylink karty.Proto si chci poridit satelit.


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #69 kdy: 19. 06. 2014, 20:47:54 »
V tom případě bych si rovnou koupil koaxiální kabel 4 násobný (http://shop.atoselektro.cz/kabel-koaxialni-schwaiger-4-nasobny-20m-4x-3-8-mm-_d3454.html) a využil ten monoblok úplně.


drobecek67

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #70 kdy: 19. 06. 2014, 20:51:12 »
A satelitní přijímače také už máš nějaké? :)


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #71 kdy: 19. 06. 2014, 20:53:37 »
Chapu,ale uz mam Nordix doma.Jinak kdyz bude nekdo chtit vyuzit mou parabolu,tak mu vyhovim.Jinak ja bych to doma nevyuzil.I tak davat mesicne 360kc plus osmdesat za druhou kartu je dost.


Thaeek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #72 kdy: 19. 06. 2014, 20:57:52 »
A satelitní přijímače také už máš nějaké? :)
Odpoved mas v topicu.


drobecek67

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #73 kdy: 19. 06. 2014, 21:05:02 »
Chapu,ale uz mam Nordix doma.Jinak kdyz bude nekdo chtit vyuzit mou parabolu,tak mu vyhovim.Jinak ja bych to doma nevyuzil.I tak davat mesicne 360kc plus osmdesat za druhou kartu je dost.

Stačí jedna karta a ostatní přijímače jednoduše nasdílíš :)


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaky koaxial?
« Odpověď #74 kdy: 19. 06. 2014, 21:38:03 »
Než zapnou Surflock, pak leda nabídka DIGITAL.