To "lance", já jsem tady nic o "samonosném" koaxu nepsal! To si mě zřejmě s někým pleteš! CM407PE není samonosný. Nevím co pořád máš s nějakým "samonosným koaxem"? A já jsem nic nepsal, že mu tam někdo z naší společnosti bude něco cvakat, jen ho upozorňuju na to co může nastat a být na jeho místě, tak si uložení koaxu v šachtě dobře technicky i právně ošetřím. To je základ dlouhodobého bezproblémového uložení. Změní se majitel a ten pronajme na střeše něco někomu a ten si bude v té vertikální šachtě chtít vést kabeláž a co asi nastane, když zjistí, že je tam něco co tam být nemá? Vezme stranové štípací kleště a...

Myslíš si, že bude někdo zjišťovat co je to za kabel a komu patří? Prostě není v plánech a hotovo. Je vidět, že s instalacemi v takovýchto prostorách nemáš žádné zkušenosti. Navíc se pak dotyčnému (když se začne ozývat, že mu nefunguje SAT) dotyčný majitel yvstaví účet za odstranění kabelu a možná i doměří zpětně nájem. I to se prý už několikrát stalo (to vím z doslechu od jiných firem).
To "Dan Rozsíval", ty mu doporučuješ kabel, který má horší parametry co se útlumu týče a i střední vodič má menší průměr než CM407 za vyšší cenu než Nordix, když původní tazatel "plakal", že 18 Kč á 1m je hodně??