Antény jsou v Pardubicích již nainstalovány, spustit ji mohou tedy brzy, jen by se ale naladil kanál s názvem Test.
Jak napsal jiný uživatel na podobném fóru zde na webu, tak dostal odpověď z TV NOE, že bude v této síti. Pozemně chce u nás vysílat Food Channel, jenže ta se nevyjádřila,zda chce vysílat na poslední volné pozici v Mux3, nebo v Mux4 na místo NovaCinema a nebo v této síti, vše je jen o penězích. Podle ceníku je cena za jednu stanici v síti Mux8 8,3 miliónu, v Mux4 21,7 miliónu a v Mux3 přes 60 miliónů. Za HD kvalitu se platí jednou tolik.
Co mě spíše zajímá, je skutečné pokrytí sítě, jelikož jsem jihovýchodně od Pardubic a anténa je na Hradec kvůli Polsku a našemu Muxu4, tak jsem zvědav, jaký budu mít signál z Pardubic s nepřímým příjmem a jaký bude z Hradce, odkud bych měl mít podle mapy horší příjem,ale bude zase přímý.
A mimochodem je vidět, že i ty jsi neutratil skvělých 50,-Kč za nedávno publikovaný placený článek, kde by ses dočetl vše o této síti. Já jsem si nezaplatil, jelikož samy Radiokomunikace se jistě brzy pochlubí nějakou tiskovkou, jelikož je to pro ně reklama zadarmo.