...ČRa, mux ČRo Praha Žižkov: HE-AAC v2 a dvě skupiny toků 48 kbps a 80 kbps; když se budeme opět držet toho grafu, těch 48 kbps je již za hranou, ale při pohledu na stanice kde je použit, tak si člověk říká, že si to tak prostě řekli...
konečně jsem mohl v klidu na sluchátka poslechnout jak zní DAB ČRo přes ČRa Hády.
Nerozumím tam dvěma věcem.
Proč WAVE zní nějak divně a proč Regina jede jenom na 48čce - při přepnutí z Radiožurnálu je to hezky tvrdé přistání. Regina dle toho co jsem slyšel hraje Pop/Rock, ale občas i něco rozumné zrovna před chvíli Mark Knopfler a celkově by si zasloužila více než 48, bez ohledu na to, že při běžné příposlechové kulise si to člověk nevšimne.
WAVE nezní blbě jak ty 48čky, ale zní hůře než Radiožurnál, ale nevím proč a nevím jak,prostě zní divně, nejenom muzika, ale i mluvené slovo; jak z vedlejší místnosti přes otevřené dveře.
Ty 48čky kromě Reginy bych neřešil. V pohodě Radiožurnál, Dvojka, Jazz, Ddur, Vltava.
Srovnával jsem Radiožurnál FM versus DAB, je to v pohodě, hodnocení rozdílů si nechám pro sebe - rozmohl se zde totiž takový nešvar - kopání okovanou botou do hlavy.