Autor Téma: MTV CZ nevysílá v CZ  (Přečteno 8940 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 596
    • Zobrazit profil
    • E-mail
MTV CZ nevysílá v CZ
« kdy: 10. 04. 2014, 08:36:10 »
Zdravím, často přepnu na MTV eu CZ zda vůbec v cz vysílají a vůbec se tak nedeje, stále běží anglická stopa, když to měla NO*V@ tak tam občas cz dab byl, ale ted tam není vůbec, a to ani "rychlo dabing" takže pokud se na tu stanici nedívá tak to pochopim, vysilaj v 4:3 a anglicky místo češtiny.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #1 kdy: 10. 04. 2014, 09:24:19 »
Vidím, že máte příjem z pozice 19.2, takže doporučuji si pořídit linuxovou krabičku a na "lokalizované" MTV Europe už si ani nevzpomenete... ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


david prvy

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #2 kdy: 10. 04. 2014, 10:26:31 »
MTV CZ je už minulosť. Na dabing zabudnite....


mmc

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 278
    • Zobrazit profil
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #3 kdy: 10. 04. 2014, 10:36:40 »
MTV CZ je už minulosť. Na dabing zabudnite....
zrovna včera som tam - teda na MTV Euro (audio:cze) - odchytil niečo dabované, inak väčšinou len české DVB titulky
3.7-4.2 linear ... 230cm PF mesh
3.4-4.2 + 10.7-12.75 circular ... 180cm PF
10.7-12.75 linear ... 130cm offset
18.3-18.8 + 19.7-20.2 circular ... 130cm ofset
(a to všetko pekne v garáži)


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #4 kdy: 11. 04. 2014, 06:22:52 »
Zdravím, často přepnu na MTV eu CZ zda vůbec v cz vysílají a vůbec se tak nedeje, stále běží anglická stopa, když to měla NO*V@ tak tam občas cz dab byl, ale ted tam není vůbec, a to ani "rychlo dabing" takže pokud se na tu stanici nedívá tak to pochopim, vysilaj v 4:3 a anglicky místo češtiny.

Možno keby ste si zapli titulky.....
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ROHLA JAN

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #5 kdy: 11. 04. 2014, 07:26:06 »
No, fakt nevím, proč bych měl sledovat stupidní MTV, když mám naladěno desítky jiných hudebních stanic. Mám E-85 s pozicemi ( 28,5/23.5/19,2/13 ) a rozhodně si nemohu na nedostatek programů stěžovat. Tady platí pravidlo......kdo hledá, najde.... 8)
Věnuji se problematice TV/R příjmu více než 25 let, není to mé hlavní zaměstnání, ale sem-tam někomu vycházím vstříc....


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 596
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #6 kdy: 11. 04. 2014, 09:50:51 »
Opravil jsem si podpis, dostat tam všecko co chytam nebylo jednoduchy :D a nektere družice nemam protože mam malou parabolu nebo mi je stíní panelák, a když se kouknu na nejakou jinou pozici tak když tam je nejaky dabing tak tam je, a zpravidla mají i lepší kvalitu neli HD jako na 19,2e, kupodivu chytam i 28,2e o které se psalo že ji vypnou a bude dostupná jen v uk a tam je mtv opravdu kvalitní i v hd, jenom ta česká vysíla anglicky a ve 4:3 :D ale třeba se to změní.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #7 kdy: 11. 04. 2014, 12:26:13 »
kupodivu chytam i 28,2e o které se psalo že ji vypnou a bude dostupná jen v uk a tam je mtv opravdu kvalitní i v hd,

A to ktorý amatér tvrdil? Tu je pokrytie zväzkov Eutelsat 2A z tejto pozície: http://flysat.com/e28a-beam.php . A tu pokrytie jednotlivých zväzkov z družíc Astra: http://flysat.com/astra28-beam.php ....

Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #8 kdy: 11. 04. 2014, 18:49:48 »
Ještě bych se zeptal, co máte za mašinku.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 596
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MTV CZ nevysílá v CZ
« Odpověď #9 kdy: 11. 04. 2014, 19:02:17 »
Ještě bych se zeptal, co máte za mašinku.

Přijmač je TBS 5980 QBOX CI DVB-S2 (USB karta do PC), motor je Amiko 3800, kabeláž je Nordix, LNB je inverto black ultra (nebo tak nějak).
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.