Zdravim, osobne taky teda pridam nazor.. za me si myslim, ze dostanete vcelku solidne upraveny pristroj s velkou rozsiritelnosti, ale zpravidla maximum si uziji pouze ti, kteri tomu rozumi. Dalkovy ovladac rovnou zahodte, na to neni staveny a ovladani i tak je dost krkolomne (je to jako ovladat smart TV ovladacem a vypisovat andresu pres sw klavesnici..nee to fakt ne
. Po pripojeni mysi a klavesnice je si myslim zarizeni plnohodnotne vyuzitelne. HW klavesnice se musi aktivovat v menu, ale pozor, na mnou vyzkousenych nefunguje klavesa enter (coz pokud app nenabizi odklik mysi jste v bezvychodne situaci a musite aktivovat doplnkove klavesnici SW). Doporucuji stahnout
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiagofalcao.raidsixinputdevices, zameni qwerty za qwertz. Zarizeni splnuje, co jsem ocekaval v takove cenove hladine - prilezitostne hrani her, stahovani/prehravani filmu/stream, serfovani po netu,.. Je dobre, ze jej lze pripojit kamkoliv a lehce prenest.. takze treba na poslouchani hudby ve spojeni s pripojenym netem uplne ok.. po softwarove strance je zarizeni takove zvlastni, musel jsem si jej upravit k obrazu svemu.. vsechno nativni smazat a nahrat vlastni - od launcheru pocinaje, rootem konce
jediny co me mrzi je ta velikost interni pameti, uz jsem na stope jak nalinkovat napevno aplikace na externi sd kartu a tim si prostor znacne rozsirit, zakladni 1GB pro aplikace staci.. To, co popisujes vyse se mi stava taky a musim uznat, ze napr. nativni androidi prohlizec funguje mnohem lepe nez napr. koupena verze boat browseru nebo dolphinu hd. Coz je na mobilu presne naopak. Cekani na aplikace se mi zacalo objevovat az po "upravovani" a taky nevim, ktera mrcha to z nich dela, ale problem analyzuju a do budoucna vyresim. Na Note se mi osvedcila app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard Clean Master - znatelne zrychlila cinnost operacni pameti a tam, kde mi drive telefon lagoval ted jede bez problemu. Kdo se vyzna, doporucuji root, uz jen kvuli presouvani aplikace na ext. pametovku (zatim tedy jen do 300MB velikosti instalacniho balicku) a zalohovani. V placene verzi Titanium Backupu je moznost zmenit aplikace na systemove - v pameti na vyhrazenem mistu pro OS je jeste dost mista (myslim neco pres 300MB) a pretahat tam prohlizece, youtube, mapy atp. usetri znacne misto v jiz osekanem prostoru 1GB. Kdo ale nikdy root nedelal, nechte si zarizeni ve stavu, v jakem jste ho obdrzeli a drzte se "pravidel"
za me hodnotim v pomeru cena/vykon dost slusne, neni to staveno jako nahrada klasickeho pc, rovnez to neni na celodenni praci, ale pro zabaveni na destive dny vyborna hracka! Kdo byste prisel na nejaky dobry tip jak jej posunout dal, urcite se sverte..