Autor Téma: ocko nejede  (Přečteno 2292 krát)

Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
ocko nejede
« kdy: 04. 03. 2014, 08:29:51 »
Na ocku v mux3 jsou barevne pruhy s napisem Ocko a na Goldu je jen cerna obrazovka.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Miroslav Vlasák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 198
  • Slatina pod Hazmburkem (Ústecký kraj)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ocko nejede
« Odpověď #1 kdy: 04. 03. 2014, 09:03:42 »
Óčko nejede ani na satelitu.
Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53, 59),


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ocko nejede
« Odpověď #2 kdy: 04. 03. 2014, 09:08:40 »
Tak uz to jede,oba kanaly


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 868
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ocko nejede
« Odpověď #3 kdy: 04. 03. 2014, 09:26:24 »
Kvůli takovému nesmyslu, že to chvilku nejde je potřeba zakládat topic?Bože..
DISKUZNÍ SKUPINA DAB+   https://www.facebook.com/groups/1296962067091947/
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání, FM, DAB+
Kathrein AV12, Emme Esse 15RB3 pro DAB+ III.pásmo
Kathrein ABH01 a Small Five-Element Yagi pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:ocko nejede
« Odpověď #4 kdy: 04. 03. 2014, 09:28:58 »
Naprosto v pořádku, žádný nesmysl. Všiml jsem si toho již při monitoringu. Ale musím vás, pánové, zklamat. Šlo o plánovanou odstávku.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ocko nejede
« Odpověď #5 kdy: 04. 03. 2014, 09:30:09 »
Nejelo to minimalne hodinu,od6 jsem to nezkousel.