reklama

Autor Téma: Regionální Síť 8 - změny  (Přečteno 3653907 krát)

Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #300 kdy: 24. 06. 2014, 13:53:04 »
Diagram pro K25+33+49 by měl být stejný, vysílá se z hlavního AS na vrcholu věže. Pkud je pro K58 odlišný, pak se s největší pravděpodobností vysílá z AS po analogovém K51.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 526
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #301 kdy: 24. 06. 2014, 14:04:26 »
Diagramy K 25 a K 58 jsou stejné D,K33 a K49 ND.Všechny z hlavního AS v 80m.Oprava všechny jsou D.
ZLIN TLUSTA HORA   25   506   50,00   H   D   17 38 47 - 49 12 30   457   80   síť 3   1   4   4   2   0   1   2   4   3   3   5   6   5   3   4   5   4   5   7   8   5   1   0   1   2   3   1   2   4   4   2   0   1   2   3   1
ZLIN TLUSTA HORA   33   570   50,00   H   D   17 38 47 - 49 12 30   457   80   síť 1   2   4   3   1   0   1   2   4   3   3   5   6   4   3   4   5   4   4   8   6   3   1   0   0   2   3   2   2   4   3   1   0   1   2   3   2
ZLIN TLUSTA HORA   49   698   50,00   H   D   17 38 47 - 49 12 30   457   80   síť 2   3   4   3   2   1   1   2   4   4   4   5   6   5   4   5   6   4   5   8   5   2   1   0   0   2   4   2   3   4   3   2   1   1   2   3   2
ZLIN TLUSTA HORA   58   770   33,00   H   D   17 38 47 - 49 12 30   457   80   Reg 8 1   4   4   2   0   1   2   4   3   3   5   6   5   3   4   5   4   5   7   8   5   1   0   1   2   3   1   2   4   4   2   0   1   2   3   1
« Poslední změna: 24. 06. 2014, 15:42:34 od VITEK2442 »


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 253
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #302 kdy: 24. 06. 2014, 14:13:26 »
tak se divam na pokryti signalem veselskeho a hostalkovic a ten veselak pokryje vic potstatsko a libavsko a to se vyplati??   zbytek pokryvaji hostalkovice. Nebude mit vliv na parametry signalu (napr. Mer, C/N) u Muxu8 i to ze je kolem vysilace na veselaku silny signal z krizavy nebo na toto vliv nema??


Joey51

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 59
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #303 kdy: 24. 06. 2014, 15:47:01 »
Termín spuštění jednotlivých vysílačů regionální sítě 8 zde: www.digizone.cz/galerie/ceske-radiokomunikace-predstavily-regionalni-sit-8/#2


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #304 kdy: 24. 06. 2014, 16:04:43 »
A jak jste si jistě všimli, vysílačů je v seznamu 14, a není v něm Nový Jičín. Takže...?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Joey51

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 59
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #305 kdy: 24. 06. 2014, 16:17:56 »


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #306 kdy: 24. 06. 2014, 16:30:23 »
No ono je to s Veselským kopcem poněkud zapeklitější. I když s Veselským kopcem jako takovým zrovna ne... Já už to tady naznačuji delší dobu, a nic, nikdo se neptá, nepřemýšlí... No nic, časem uvidíme... ;)

Faktem ale je, že původně ČRa z VK neměly záměr vysílat. Proto tento vysílač není ani uveden v návrh smlouvy. Pak jim ale nečekaně přilétl z ČTÚ do náruče K52. Jenže (právě) K52...
« Poslední změna: 24. 06. 2014, 16:39:08 od Petr PetrK »


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 253
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #307 kdy: 24. 06. 2014, 17:18:31 »
na tiskovce co byla tak tam nemaji veselak tak nam zustanou slovaci!!!! http://www.digizone.cz/galerie/ceske-radiokomunikace-predstavily-regionalni-sit-8/#2 je jich tam jen 14.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #308 kdy: 24. 06. 2014, 17:35:29 »
Nejásejte a více přemýšlejte!  :)


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #309 kdy: 24. 06. 2014, 21:06:39 »
Překvapení jak pro koho. Já už to vím téměř měsíc, jak to s tím Veselským kopcem je. Ano, zahájení vysílání z této kóty se skutečně nyní nekoná. Avšak je pouze "z jistého důvodu" a z dobré vůle vedení ČRa odsunuté (o cca 3-4 měsíce), proto na odkazované stránce píší: Do budoucna se zvažuje i využití přiděleného vysílače Nový Jičín. Definitivní rozhodnutí samozřejmě mají v rukou ČRa coby držitel právoplatného individuálního oprávnění pro využití frekvence K52.


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 526
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #310 kdy: 24. 06. 2014, 21:10:22 »
Myslel jsem překvapení v tom,že v tomto týdnu budou spuštěny Liberec a Ostrava-čekal jsem Jihlavu.(Ostrava a Mikulov v srpnu)


David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 529
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #311 kdy: 24. 06. 2014, 21:24:04 »
A napadlo vás někoho, že těžko budou instalovat nový AS a sundávat kvuli tomu starý, když by nechtěli vysílat? Ach jo... mozek trochu používat by to chtělo.


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 253
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #312 kdy: 24. 06. 2014, 22:58:03 »
tak prece si nezarusi svuj mux dvouma vysilacema na stejnem kanalu kdyz u nich nejde udelat SFN.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 435
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #313 kdy: 24. 06. 2014, 23:07:04 »
Při tom "závratném" počtu programů by nebyl problém to nakonfigurovat tak, aby SFN fungovala.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #314 kdy: 25. 06. 2014, 00:19:11 »
Při tom "závratném" počtu programů by nebyl problém to nakonfigurovat tak, aby SFN fungovala.

To je samozřejmě pravda. Ale co kdyby se náhodou začala regionálka v budoucnu plnit a pak by chyběla původně uvažovaná kapacita? Vždyť na počátku překonfigurování muxu 3 taky kdekdo tvrdil, že je to úplně zbytečné, protože se nikdy nezaplní. A vidíte - zaplnil, i když i blbostmi.


 

reklama