To mluvíš o sobě? Já už k tomu tématu nemám co říci, je to jak jsem napsal, co má kdo jiný za "neomezený" tarif a jak se nechá odírat, to je jen jeho problém. Jdi Kulhánku za svým operátorem a jemu si stěžuj, že v neomezeném tarifu (pokud ho vůbec máš, pokud ne, pak nechápu proč se montuješ do něčeho co jde mimo tebe a může ti být ukradené) ti účtuje co nemá. Já to za tebe řešit nebudu, já za volání na předvolby o kterých byla původně řec, neplatím NIC a rovněž ani ostatní, kteří mají SIM karty na mě. Právě proto se tarif nazývá neomezený a v příslušných OP je u našich SIM jasně uvedeno, že se to týká všech tel. předvoleb v rámci ČR, vyjma předvoleb, které jsem uvedl v minulých příspěvcích (audiotexty, různé soutěže, atd., což je logické, protože se nejedná o běžné předvolby a o zisk z provozu těchto audiotextových linek se dělí několik právních subjektů a takto to funguje v celé Evropě!!). A to musím vědět velmi dobře, protože se na předvolby 84x volá dost často a nikdy na žádnou ze SIM karet v rámci mé firmy nebylo nad rámec paušálu díky těmto voláním nic účtováno! Tímto považuji toto téma z mé strany za vyčerpané a uzavírám jej!