Autor Téma: Regionální Síť 8 - změny  (Přečteno 3944493 krát)

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 8 - změny
« Odpověď #960 kdy: 16. 09. 2015, 16:20:12 »
Bodejť by zákazníci měli o rozšiřování zájem....kromě Cukráku jsou to samé kóty, kde by se vysílalo do polí a lesů.  Pokud by šlo nějakým zbůsobem umístit vysílač na Široký vrch v Mostě, tak do dá asi víc diváků, než Hodonín, Nový Jičín, Tišnov, Votice, a Ždár nad Sázavou dohromady. Ale to už je ohraná písnička...bohužel.
Kdybyste reálně věděl, jak rozsáhlé území, tzn. kolik měst a obcí se stovkami tisíc obyvatel, pokryvá signál z vysílače Nový Jičín umístěném na Veselském kopci, tak byste nemohl psát nesmysly o šíření, či vysílání, do polí a lesů, ju?   >:(

Reklama

• Stálý člen

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #961 kdy: 16. 09. 2015, 17:45:14 »
A já jen znovu opakuji, co už jsem napsal do diskuse pod článkem. Nikdy jsme nepsali o tom, že budou tyto vysílače spuštěny, ale že jsou ve hře. Kromě Cukráku se zvažovaly i Votice. My zavádějící informace pokud možno nepodáváme. Pokud se to náhodou stane, rozhodně to není vědomě.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Roman Bárta

• Závislák
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
« Odpověď #962 kdy: 16. 09. 2015, 21:24:46 »
Pochopil jsem, že byly pouze ve hře....jen jsem si dovolil malou poznámku, proč nebylo také ve hře něco na severozápadě.  >:(Toť vše.
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700

erteple2

• Host
« Odpověď #963 kdy: 16. 09. 2015, 22:03:22 »
No protože tam bydlí přeci Kuky  :D

Jinak já jsem si říkal že je to nějak moc podezřelý spouštět najednou toliko vysílačů, navíc vše daleko od Prahy.  ;D No, máme to tady.  :D  ::)  :o

Daniel Kulhánek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #964 kdy: 22. 09. 2015, 15:53:20 »
...Ještě jsem našel v mobilu jedno číslo (pokud máte neomezený tarif u operátora tak se neplatí nic nad rámec neomezeného paušálu) 844 900 001. Snad je ještě funkční, nezkoušel jsem.

LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)

Reklama

• Stálý člen

Stasi-DDR

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #965 kdy: 22. 09. 2015, 17:11:34 »
Umíš Kulhánku číst? Pokud máš neomezený tarif, tak ke zpoplatnění hovorů na 844 a další nedochází, to mám odzkoušené, protože na taková čísla volám často (nemají je jenom ČRa) a ještě jsem za ně nad rámec neomezeného tarifu neplatil ani korunu.  ;D ;D ;D  Když máš předplacenku, pak se nediv, že tě operátor zkásne za všechno. O takové zákazníky není velký zájem.  ;D ;D ;D
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Daniel Kulhánek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #966 kdy: 22. 09. 2015, 18:34:59 »
Neplatí pro všechny operátory. Trochu studuj...

Stasi-DDR

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #967 kdy: 22. 09. 2015, 18:40:20 »
Proč? U mě platí co jsem psal a co který operátor účtuje ostatním je mi šumák.

Daniel Kulhánek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #968 kdy: 22. 09. 2015, 18:46:40 »
...pokud máte neomezený tarif u operátora tak se neplatí nic nad rámec neomezeného paušálu...
Tak, jak jsi to napsal, neznamená, že to platí pouze pro konkrétního operátora.

Jiří Macich ml.

• Administrator
  • Nováček
    • Zobrazit profil
    • DigiZone.cz
« Odpověď #969 kdy: 28. 09. 2015, 19:46:10 »
Pokud máš neomezený tarif, tak ke zpoplatnění hovorů na 844 a další nedochází, to mám odzkoušené

Záleží na telefonním operátorovi. Viz http://www.dtest.cz/osmicky (někde tam je, kdo a jak účtuje barevné linky v rámci tzv. neomezených tarifů anebo vypořádání volných minut).

Miloslav Soška

• Profík
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
« Odpověď #970 kdy: 28. 09. 2015, 20:21:12 »
pokud se nepletu, tak u VF se i u neomezených tarifů při volání na modré nebo bílé linky platí hovorné...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky

Geofyzik

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #971 kdy: 28. 09. 2015, 21:44:03 »
Ano, nepleteš se, je to cca 4.50Kč/min a 5.50Kč/min.(vč. DPH) na modrou a bílou linku nebo naopak. A to u všech tarifů bez rozdílu.

Stasi-DDR

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #972 kdy: 29. 09. 2015, 07:05:08 »
Znova opakuji, že u našeho neomezeného tarifu, který tady ve firmě používáme tomu tak není! A co kdo platí u jakého operátora a za co , je mi celkem jedno, protože, my (co máme ten tarif v rámci firmy) nic neplatíme za tyto linky NIC nad rámec paušálu! Pokud je tarif neomezený, tak by mělo logicky platit, že na běžné předvolby (vyjma různých audiotextů a podobných) se nic neplatí! Pokud se běžný uživatel nechá odírat, je to jeho problém a pokud má všech pět doma, od takového operátora jde rychle jinam.
A pokud si někdo neumí vykřičet to na co má nárok a nesmyslně platí za to co by z podstaty věci mělo být grátis, pak je mi jej líto!

Daniel Kulhánek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #973 kdy: 01. 10. 2015, 19:15:14 »
...pokud máte neomezený tarif u operátora tak se neplatí nic nad rámec neomezeného paušálu...

Znova opakuji, že u našeho neomezeného tarifu, který tady ve firmě používáme tomu tak není! A co kdo platí u jakého operátora a za co , je mi celkem jedno, protože, my (co máme ten tarif v rámci firmy) nic neplatíme za tyto linky NIC nad rámec paušálu! Pokud je tarif neomezený, tak by mělo logicky platit, že na běžné předvolby (vyjma různých audiotextů a podobných) se nic neplatí! Pokud se běžný uživatel nechá odírat, je to jeho problém a pokud má všech pět doma, od takového operátora jde rychle jinam.
A pokud si někdo neumí vykřičet to na co má nárok a nesmyslně platí za to co by z podstaty věci mělo být grátis, pak je mi jej líto!

Trochu schýza co...
« Poslední změna: 01. 10. 2015, 19:16:48 od Daniel Kulhánek »

Stasi-DDR

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #974 kdy: 01. 10. 2015, 19:37:34 »
To mluvíš o sobě? Já už k tomu tématu nemám co říci, je to jak jsem napsal, co má kdo jiný za "neomezený" tarif a jak se nechá odírat, to je jen jeho problém. Jdi Kulhánku za svým operátorem a jemu si stěžuj, že v neomezeném tarifu (pokud ho vůbec máš, pokud ne, pak nechápu proč se montuješ do něčeho co jde mimo tebe a může ti být ukradené) ti účtuje co nemá. Já to za tebe řešit nebudu, já za volání na předvolby o kterých byla původně řec, neplatím NIC a rovněž ani  ostatní, kteří mají SIM karty na mě.  Právě proto se tarif nazývá neomezený a v příslušných OP je u našich SIM jasně uvedeno, že se to týká všech tel. předvoleb v rámci ČR, vyjma předvoleb, které jsem uvedl v minulých příspěvcích (audiotexty, různé soutěže, atd., což je logické, protože se nejedná o běžné předvolby a o zisk z provozu těchto audiotextových linek se dělí několik právních subjektů a takto to funguje v celé Evropě!!). A to musím vědět velmi dobře, protože se na předvolby 84x volá dost často a nikdy na žádnou ze SIM karet v rámci mé firmy nebylo nad rámec paušálu díky těmto voláním nic účtováno! Tímto považuji toto téma z mé strany za vyčerpané a uzavírám jej!
« Poslední změna: 01. 10. 2015, 19:42:43 od Stasi-DDR »