Pravdepodobne jsme se kazdy divali na uplne jiny porad, a zrejme i jinyma ocima. Ja priznavam, ze jsem tohle veledilo po nejakem ctvrtem, patem dile ci tak nejak vzdal. Dal ztracet cas nemelo cenu.
Inspirovana, neinspirovano, nemuze nic zmenit na skutecnosti, ze po scenaristicke strance (priserne dialogy vsouvane hercum do ust / ti chudaci to ani nemohli zahrat lepe, protoze nebylo co (napr. Zdenek Srstka, az mi bylo lito jeho staticke postavy odrikavajic dialogy jak z poradu Chcete me - scena s hledanim kontaktu na nekoho pres kynology ci jak, ted uz si moc nevzpominam), strance technicke (nefungujici kontinuita zaberu do oci bijici - napr. auto jedouci ve stejnem useku vozovky celkem 4x -5x kde se na pozadi cca 3-4 minutoveho zaberu mijeji stale ty stejne budovy, reklamni poutace na strechach tech budov, stejni chodci???!! atd.), parodie na realitu (ve druhem dile jsem se smal nahlas pri zasahu v lese, to mel byt realisticky zasah zachranky?? opravdu). Jestli ano tak se modlim, aby pro me nikdy zadna jet nemusela, minimalne ne tahle serialova

Dale si vybavuji nasledujici dialog, zemre Veskrna (nepamatuju si jmeno serialove postavy), Kaderka jde orodovat za nemocnou matku, Veskrnova s Kaderkou chvili toka a najednou srdceryvne hlesne "Bojovali jsme celou noc, pak se nam zhoupnul" - Dialog s nadechem lekarskeho zargonu, vyletne pani doktorce z ust tak nejak jako zbloudila strela - odnikud, Veskrnova se rozplace a zmizi za rohem, scena konci.
Jestli tohle dilo ma pretrvat roky tak to klidne zustanu tim volem :-)