reklama

Autor Téma: Ulice v HD  (Přečteno 3950 krát)

muf muf

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 45
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Ulice v HD
« kdy: 14. 01. 2014, 20:17:57 »
Je Ulice v nativu? Na Parabole ji totiž uvádějí jako nativ hd. Mně osobně nepříjde jako nativ.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



mrsalieri

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #1 kdy: 14. 01. 2014, 21:53:42 »
Určitě není.


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #2 kdy: 15. 01. 2014, 05:55:50 »
Ulice v nativu není ani Ordinace.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #3 kdy: 15. 01. 2014, 08:20:18 »
Každej kdo má v pořádku oči tak vidí že neni. Je ale s podivem proč současnou tvorbu natáčí v SD.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #4 kdy: 15. 01. 2014, 08:34:06 »
Každej kdo má v pořádku oči tak vidí že neni. Je ale s podivem proč současnou tvorbu natáčí v SD.
Protože Nova šetří a neinvestuje do techniky. V SD to bude, dokud se původní vybavení nerozsype :-)
Na druhou stranu, u takových pořadů je to jedno.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #5 kdy: 15. 01. 2014, 10:08:47 »
Ordinace  je v Hd, tak proč ne Ulice?


čestmír hrdinka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #6 kdy: 15. 01. 2014, 12:22:12 »
Ordinace  je v Hd, tak proč ne Ulice?
Mě se tedy nezdá, že by byla Ordinace v nativu, a pokud ano, tak je to nativ maximálně 720, ale spíš ani to ne


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #7 kdy: 15. 01. 2014, 12:43:20 »
to chodilo před ordnací vždy,ta ukázka na hd.


vasek812

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #8 kdy: 15. 01. 2014, 15:47:47 »
Ordinace humus, Doktoři z Počátků mají pěkný čistý obraz. :)


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #9 kdy: 16. 01. 2014, 12:50:42 »
Ordinace taky neni, a Gympl taky nebyl. S NOVou to jde vážně z kopce.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #10 kdy: 16. 01. 2014, 14:42:04 »
Včera jsem pro zajmavost kouknul na Ulici a v HD to natočený nebylo. Ale Gympl s ručením omezeným minimálně první řada v HD byla, další díly jsem nesledoval.
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ulice v HD
« Odpověď #11 kdy: 17. 01. 2014, 01:48:04 »
gympl opravdu býval v hd aspoň co sem viděl když sem někdy přepnul a mám pocit že snad možná i některé díly ordinace cca před rokem byly v hd


 

reklama