Mě ale nezajímá pražské regionální vysílání, proč bych se na něj měl dívat???
Co jsem si tak všiml, tak skoro všechny tyhle pozemní celoplošky mají nějaké minuty z regionů, kde je dostatek informací z různých krajů a různých měst, tak že nějaké oblastní amatéry, kteří nemají ani peníze ani kvalifikované lidi a vypadá to jak v 70.letech za Husáka opravdu v televizi vidět nemusím... Nehledě na to, že je tady těch regionů nějak moc.
ČRo 5 Sever. Radio Contact Liberec, Radio Dobrý den. Genus a pokud vím, tak z Hanychova ještě stále vysílá analogově RTA. Už mi s tím regionálním terorem lezou docela dost na nervy. Všechno se to dělá jen a jen proto aby oblastní politici, kteří jsou tak tupí a neuspějí v celostátních volbách mohli vyřvávat svá moudra a opruzovat lidi alespoň v regionu, který si hrdě samopojmenovali NISA, viz. i IDOL a jiné nestvůrnosti. Opravdu nejsem příznivcem těhle kreatur. Všechno to zrušit nebo nechat zkrachovat ideální stav. Stejně nejlépe tu hraje BEAT a ten je ryze pražský. Už mne vážně ta lokálnost nebaví. Doopravdy, ne. To je propad o 50 let zpátky.