Autor Téma: REBEL - Nejde zvuk  (Přečteno 3035 krát)

FandaX-cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 87
    • Zobrazit profil
    • E-mail
REBEL - Nejde zvuk
« kdy: 11. 01. 2014, 18:34:27 »
Zdravím, dnes jsem si při procházení kanálů pustil Pohodu REBEL a nešel mi zvuk. Také Vám nejde nebo je chyba u mě. Děkuji za odpověď.
FandaX-cz | Televizi zapínám jen v případě, že tam je něco zajímavého. Takže téměř nikdy

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 905
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #1 kdy: 11. 01. 2014, 18:39:51 »
Zvuk jede.
DISKUZNÍ SKUPINA DAB+   https://www.facebook.com/groups/1296962067091947/
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání, FM, DAB+
Kathrein AV12, Emme Esse 15RB3 pro DAB+ III.pásmo
Kathrein ABH01 a Small Five-Element Yagi pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #2 kdy: 11. 01. 2014, 18:48:33 »
Zvuk normálně jde, jak na satelitu, tak v dvb-t.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #3 kdy: 11. 01. 2014, 18:50:02 »
Zdravím, dnes jsem si při procházení kanálů pustil Pohodu REBEL a nešel mi zvuk. Také Vám nejde nebo je chyba u mě. Děkuji za odpověď.
Zkuste znovu proladit kanál, na kterém přijímáte multiplex 4.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #4 kdy: 11. 01. 2014, 18:50:57 »
Nemáš povystrčený scart kabel pokud ho používáš?
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


FandaX-cz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 87
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #5 kdy: 11. 01. 2014, 22:06:39 »
Používám satelit (SKYLINK). U ostatních kanálů mi zvuk jde, ale u jediného Rebelu nejde. Zkusil jsem Rebel odstranit a znovu naladit, ale stále zvuk nejde. Scart povytažený nemám, mám ho tam normálně.
FandaX-cz | Televizi zapínám jen v případě, že tam je něco zajímavého. Takže téměř nikdy


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:REBEL - Nejde zvuk
« Odpověď #6 kdy: 11. 01. 2014, 23:55:36 »
Zkontroluj PIDy,případně oprav!/parabola,čs.stanice/,průšvih,mi na aligátoru je auto. vrací zpět,ručně změním ,ale nesmím přehodit kanál-vypadá to na jejich problém,jde mi jen zvuk! >:(
« Poslední změna: 12. 01. 2014, 00:16:33 od spyko »
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.