Len premiestňujem niekoľko názorov k tejto téme z diskuznej časti Test TX-P55VT.
pavo Login: pavo
8. 1. 2014 8:23
.
Re: Hlučné ventilátory
celé vlákno
Dobrý deň.
Toto je presne môj prípad. Televízor kúpený pred dvoma týždňami tento istý typ a samozrejme aj hluk ventilátorov.Preveroval som od môjho dodávateľa ,ako je to s normou na hluk a hovoril niečo o 22 db , ale,že to musí preveriť.
pokúsim sa aj ja napísať na zákaznícku linku panasonic a uvidím , akú odpoveď dostanem. neverím , že tento hluk vadí iba nám dvom. Bolo by dobre , aby čo najviac majiteľov tohto TV ich začalo bombardovať sťažnosťami. Keď dostanem relevantnú odpoveď tak napíšem.
Mám ešte jeden problém ,neviem či to je vada alebo mám iba zle nastavené parametre , ale pri čiernobielom obraze sa objavuje na bielych plochách červená farba (síce veľmi jemný "závoj" ale vidím to).Nemá tiež tento problém niekto iný ?
Ďakujem.
pavo Login: pavo
8. 1. 2014 17:53
.
Re: Hlučné ventilátory
celé vlákno
Problém s hlukom ventilatorov vyriešený (dúfam) . Po jalovej konverzacii s pracovníčkou zakaznickej linky (môžte si nahlasit opravu , ale keď technik usúdi ,že je neopodstatnena zaplatíte) som zavolal do autorizovaneho servisu v BA (AVPRO). Pracovník servisu vedel o probléme a uz takúto opravu robil u zákazníka . Mám mu poslať mailom doklad o kupe ,výrobné číslo a typ TV a on uz iba zavolá , kedy pride urobit servisny zasah (samozrejme zdarma). Po oprave dám spravu o priebehu.
natalis100 Login: natalis100
17. 1. 2014 22:01
.
Hlucnost - ventilator + regulator napatia
Ahojte,
plazmy su pre fajnsmekrov. Ak pridete domov, zapnete spravy a vecer len jednym okom sledujete co hraju na nejakom programe, plazmu nepotrebujete. Ale ak si radi pozriete dobry film v dobrej kvalite, rozdiel medzi LED a Plazmou uvidite. A vtedy nejaky rodiel v spotrebe vôbec neriesite.
Ja mam doma Panasonic TX-G50T20E a co sa tyka obrazu som absolutne spokojny. (ak neratam, ze tento starsi model je len 2D). Chcel som si teraz do nového domu kupit prave TX-P55VT60 (alebo 60" verziu), ale vaham prave koli nedostatkom v hlucnosti. Aj na mojej starsej plazme pocut regulator napatia, ked je na obraze viac bielej. Rusi ma to hlavne vecer, ked mam tichsie TV koli detom. Problemy s ventilátormi na TX-P55VT60, o ktorých citam na viacerých forach, ma ale desia. Toto je dovod, preco mozno prejdem od plazmy k LED, i ked obraz bude horsi.
Jozef
natalis100 Login: natalis100
Včera 8:19
.
Hlucne ventilatory na TX-P60ZT60E ?
celé vlákno
Neviete mi niekto povedat, ci podomny problem s hlucnymi ventilátormi a piskajucim regulátorom napatia ma aj TX-P60ZT60E ?
Dakujem.