Tak tie ventilátory skutočne vydávajú bzučivý zvuk, je to ale iné, ako bzučanie vysokonapäťových cievok napájacieho zdroja,
meniace sa v závislosti od jasu obrazovky. Cievky sú tu v pohode, úplne tiché.
Mňa len štve, že Panasonic evidentne zhoršil hluk ventilátororv oproti starším verziám, neviem prečo, snáď módne zoštíhlenie - SLIM ?! Podotýkam, že som pomerne fundovaný v tejto problematike, hadverista s celoživotným HIFI koníčkom,
a pár tv som už vo svojom okolí doporučil a inštaloval.
Asi nemá cenu debatovať na tému LCD versus PLASMA. Pri kúpe tejto tv som mal pre porovnanie k dispozícii zároveň
55" LCD Panasonic najvyššej rady. Je pravda, žiadne ventilátory, lahšia, nižšia spotreba, žiadne vysokonapäťové cievky a musím uznať aj snahu o zlepšenie obrazu oproti prvým LCD. Pokúšal som sa ju nejako obrazovo nastaviť ... ukázal som to manželke - okamžite choď to omalovátko vrátiť. Mne osobne u LCD najviac vadia rýchle pohyby, aj keď intelligent frame creation ( funkcia Panasoniku na zlepšenie rýchlych pohybov ) sa snažila, nedokáže pohyb korektne vyhladiť.
OBRAZOVO NEPOROVNATEĽNÉ S LCD !
Čo dodať na záver? Aj vo svojom najbližšom okolí sa hlasno púšťa muzika na podradných zariadeniach. Keď sa pýtam, ako to môžeš počúvať, skreslenie najmenej 40%, ---- aké skreslenie?