Autor Téma: Šlagr tv šíleně řve.  (Přečteno 7564 krát)

Jaroslav Honzík

• Profík
    • Zobrazit profil
Šlagr tv šíleně řve.
« kdy: 13. 01. 2013, 19:18:20 »
Zdravuím, také vám během přepínání šíleně řve stanice šlagr tv? Dříve takhle řvala V1, tam už to srovnali, ale tohle je strašný když blbě přepnu tak to děsně řve, nebudou to rovnat nebo mi jednou schořej repráky?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

• Stálý člen

Petr Š.

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
Re:Šlagr tv šíleně řve.
« Odpověď #1 kdy: 13. 01. 2013, 19:26:52 »
Já kvůli tomu na ní ani nepřepínám.

Daniel Kulhánek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13. 01. 2013, 19:27:42 »
Zdravuím, také vám během přepínání šíleně řve stanice šlagr tv? Dříve takhle řvala V1, tam už to srovnali, ale tohle je strašný když blbě přepnu tak to děsně řve, nebudou to rovnat nebo mi jednou schořej repráky?
Jj, řve jim to ještě o něco víc, než reklama na NOVĚ. A to je co říct...
LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)

Kuba Melín

• Global Moderator
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • DVB Servis
« Odpověď #3 kdy: 13. 01. 2013, 21:34:45 »
Já bych řekl, že nejen řve, ale z reproduktoru se po přepnutí na Šlágr linou divné pazvuky.

Vysvětlení jsou dvě: buď mají nízký datový tok, a nebo ... to bude něčím jiným  ::)
S anténami je to jako s ženami - je to složitější, než to na první pohled vypadá :)

Profesionální instalace antén pro DVB-T, DAB i VKV FM, satelitních parabol, měření signálu a další poradenství - http://www.dvbservis.cz

Enik

• Profík
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 13. 01. 2013, 21:46:03 »
Příjde paní k očnímu lékaři, a stěžuje si na slzející oči. Lékař ji vyšetří a nic nezjistí. Ptá se tedy pacientky kdy, že ji ty oči slzí. "Když si večer pustím televizi" odvětí pacientka. "V tom případě můžete být naprosto klidná." Odvětí lékař. "To není problém Vašeho zraku!"
 Mám takový pocit, že tento vtip by bylo možné upravit i na ORL. Bolest hlavy od uší taky jistě nebude problém sluchu, ale Šlágru!!!

Reklama

• Stálý člen

J T

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 13. 01. 2013, 23:52:04 »
Mě osobně je úplně šumák, jestli tato úchylná stanice řve, protože jsem ji vymazal ze seznamu a zcela mne nezajímá. Divím se, že se na to někdo dívá, snad vyjma nahluchlých seniorů někde z Horní Dolní. Možná právě proto tak řve :-D :-P

David Medvídek

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 14. 01. 2013, 03:26:23 »
LOL :) zdechlovka je vetsinou pro mene slysici seniory. Ale je fakt, vyladit by si to mohli. Ja ten kanal take radeji vymazal.
DVB-S2 - HD-BOX IRD-8000HD, Skylink. Parabola 85cm, LNB: 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E
DVB-T - Zlin

Josef Zavřel

• Závislák
  • Místní i dálkový příjem DVB-T/T2 CZ,SK a FTA SAT
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. 01. 2013, 05:12:24 »
Zdravím všechny.
Je mě líto,že bylo na tomhle slušném servru založeno toto vlákno.Já mám dávno vymazané Óčko a Pohodu pouštím jen na krajové vysílání a nikam to nepíši.Na ovladači mám tlačítko na regulaci hlasitosti.Zdraví J.Z.
DVB-T2 Kojál mux21,22,23, Brno-Barvičova (V) mux 24,
SK mux 1,2,3,4,Vel.Jav. Ant.1x Emme Esse 45 UC. Zes.26/1,2
TV 43FUB8061-4K Finlux.
DAB+ČRo K12D Kojál,Teleko K8A Brno,W-K 5D,př. Albrecht DR 52 BA a DUAL DAB 4 C, ant.FUBA DAB 307,    
SAT.Emme Esse 80cm Fe+4xLNB Megasat
Družice 13-19,2-23,5-28,2

Kuba Melín

• Global Moderator
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • DVB Servis
« Odpověď #8 kdy: 14. 01. 2013, 12:42:05 »
Já bych jen chtěl zdůraznit, že můj jízlivý příspěvek nebyl v žádném případě namířen proti dechovce či lidové hudbě, kterou ač neposlouchám, tak její existenci a existenci jejích posluchačů plně respektuji.

Ovšem produkce vydavatelství Česká muzika pana Peterky, provozovatele Šlágr TV, která je jedinou náplní vysílání tohoto programu, to je neskutečně nekvalitní vymývání mozků, které s kvalitním folkem, dechovkou a lidovou muzikou nemá nic společného.  :-X

Ostatně o "tvorbě" tohoto vydavatelství se často velmi trefně píše i na webu http://www.hudebnimasakry.cz/.
S anténami je to jako s ženami - je to složitější, než to na první pohled vypadá :)

Profesionální instalace antén pro DVB-T, DAB i VKV FM, satelitních parabol, měření signálu a další poradenství - http://www.dvbservis.cz

TKRtechnik

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. 01. 2013, 14:55:44 »
Jenomže peníze vydělat umí, a to je rozhodující...
na hlupáky nereaguji

pajas2

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 13. 02. 2014, 16:27:00 »
Tak už to konečně srovnali. Ale že to trvalo.  ::)
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)

Fidoluky

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 13. 02. 2014, 18:33:35 »
Šlágr řve jako hova.... když koukám na film a přepnu na Šlágr, tak mi to vzbudí dítě. Řve i tchánovi co bydlí 200 km od nás, já ho chytám na černou horu a tchán na kojál

pajas2

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 13. 02. 2014, 18:55:53 »
Šlágr řve jako hova.... když koukám na film a přepnu na Šlágr, tak mi to vzbudí dítě. Řve i tchánovi co bydlí 200 km od nás, já ho chytám na černou horu a tchán na kojál
Tak máte asi někde něco špatně, protože jsem si dělal kontrolní měření dnes od 15 hodin z Kojálu a mají to nastavené velmi přesně na -23 LUFS s tolerancí 0,2 LU.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)

Fidoluky

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 13. 02. 2014, 18:58:12 »
Já ne, tchán. ;D

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/