Autor Téma: SMART TV Philips  (Přečteno 19427 krát)

José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
SMART TV Philips
« kdy: 30. 12. 2013, 10:19:18 »
Došlo k tomu, čeho jsem se obával. Tedy vždy se směji, když tu někdo chválí nějaký SMART nesmysl a INTERNET.
Vím o jakém prdu to v podstatě je a jak je to křehké a nefunkční. Tak přesně tohle se mi teď stalo.

Musím příznat, že jsem si na ten SMART celkem zvykl.
Tedy některé aplikace byly dobré a fungovalo to celkem dobře.
Bohužel. Zvykl jsem si na to.

Ovšem nyní o vánocích. To samozřejmě zkolabuje.

Takže použil jsem to naposledy někdy 22.12. nebo 23.12. nebo tak nějak.
24.12. jsem odjel na chalupu a 26.12. se vrátil.
Chtěl jsem to použít. A vypisuje mi to, že se nelze připojit na server společnosti.

Překontroloval jsem tedy síť a na stolní PC se to připojí normálně. Tedy filmy z hdd stolního počítače to hraje.
Díval jsem se zda třeba nebyla aktualizace firmware s jinou adesou serveru apod.
Aktualizace byla poslední v září a tu tam mám.

Vyčistil jsem aplikace, zda není zahlcená paměť nebo něco a více už mě nic nenapadá.

Prostě PHILIPS SMART nechodí.
Jediné, co mě napadá je, že buď mají přes celé vánoce zahlcený server. Takže ať se táhnou vycpat.
Nebo se tam měnila adresa nebo něco.

No anebo třeba požadavky televizoru blokoje O2 nebo kdo.
Potřeboval bych ověřit, kdo tu máte televizor PHILIPS, zda vám chodí aplikace normálně nebo nechodí.

Předem děkuji.
« Poslední změna: 30. 12. 2013, 10:22:58 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #1 kdy: 30. 12. 2013, 10:38:07 »
Mám sice Philips 6606 ,vše funguje a internet taky od O2.
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #2 kdy: 30. 12. 2013, 10:49:39 »
Mám sice Philips 6606 ,vše funguje a internet taky od O2.

Uf...
Díky za reakci. To je zajímavé. Co to může být, porucha televizoru ?
Dát Tovární nastavení ? Zkusím to na chvíli odpojit od napájení.
To je divný.

Tak jsem to od všeho na chvíli odpojil, pak to zase připojil...
Píše to : Probíhá přihlašování...
A pak to vypíše : Server společnost nebyl nalezen. Zkuste to později.
Jenže už to NEJDE 4 den. /... tedy, co jsem to zjistil, možná i déle.../
To je fakt divný.

Zazálohoval jsem předvolby na Flash USB.
A spustil znovu kompletní instalaci televizoru.

Domácí síť to našlo okamžitě.
SERVER společnosti PHILIPS nikoli, mám zkusit později.

Natáhl jsem z USB Flash předvolby a jsem tam, kde jsem byl.

Čert ví kolik těch serverů mají.
Třeba má každá řada svůj a třeba zkolaboval ten pětkový.
Nechápu.
Anebo je to prostě rozbitý.
Se tomu křápu ztrati bajtík s adresou.
To je přesně ono tohle.

A je to moje nebo jejich ?


« Poslední změna: 30. 12. 2013, 14:50:39 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 549
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #3 kdy: 30. 12. 2013, 12:32:16 »
Číst vaše příspěvky, to chce velkou odvahu. Televizi dnes zkusím.
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #4 kdy: 31. 12. 2013, 14:22:50 »
Číst vaše příspěvky, to chce velkou odvahu. Televizi dnes zkusím.

Tak jak to dopadlo ? Mně prostě SMART stále nejde. DVB-T Ok, DVB-S2 Ok, Flash Ok, domácí síť Ok.
Ale SMART ani prd.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Butes

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 549
  • DVB-T Ready-Krásné 100kW!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #5 kdy: 01. 01. 2014, 12:48:20 »
Číst vaše příspěvky, to chce velkou odvahu. Televizi dnes zkusím.

Tak jak to dopadlo ? Mně prostě SMART stále nejde. DVB-T Ok, DVB-S2 Ok, Flash Ok, domácí síť Ok.
Ale SMART ani prd.

Jede bez problému. Chybu bych viděl v zapojení netu, switche... Nahrávat vám jde?
DVB-T Krásné 32k 34k 39k, Andrlův Chlum 45k
Phillips 32PFL7406K, Leadtek WinFast DTV1800H
DVB-S Astra 19,2°E 23,5°E; Philips 32PFL7406K
DAB Technisat DigitRadio 210 IR
FM Philips LX600


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #6 kdy: 01. 01. 2014, 13:25:39 »
Jede bez problému. Chybu bych viděl v zapojení netu, switche... Nahrávat vám jde?

Teď jsem vyřadil switch a dal to napřímo a nic se neděje. Tedy nejde to. Co se týče nahrávání přes EPG to nejde.
Jde pouze EPG z vysílače. Zkusil jsem ručně a nejde to taky, skončí to na připojování se k serveru, což nejde.
Ale už vím v čem bude na 99% probém, ale horší je, že ho nedokáži odstranit...
Před tím, nežli jsem odjel na chalupu jsem aktualizoval AVG a nainstaloval i jakési jejich Tune Up.
To mi nabídlo nějakých asi 5 možností na vylepšení bezpečnosti... Vypadlo to relativně neškodně...
Tak jsem mu povolil ať to udělá, když to tedy AVG doporučuje...
Mohlo to provést něco s nastavením modemu a teď se přes něj ta televize nedostane
nebo ji nevidí ten jejich server...
Prostě bude to tohle... Určitě... Za tohle bych střílel... Prostě lotři z Grisoftu.... Teď, ale zjistit, co to kde provedlo....
A vrátit to do původního stavu.... To bude asi drobet náročné....

DODATEK - vypnul jsem antivirák a všechno chodí normálně. Zatracení lotři pověsit je všechny. Je to měsíc, co mi podělaný AVAST shazoval na jiném PC počítačovou hru, co jsem tam někde v 75 levelu a hraji ji už rok, když ji chci hrát, musím ho vypnout, ale do toho 75, jim to hajzlům nevadilo ! A teď mi AVG na jiném počítači vyřadí SMART u Philipsu. To snad není ani možný. Co to ti hajzlové vyrábí za zmetky, já bych je normálně pozavíral. Naprosto neuvěřitelné. Vypnul jsem AVG a SMART běhá jak víno.

« Poslední změna: 01. 01. 2014, 14:30:43 od José »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 906
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #7 kdy: 01. 01. 2014, 13:44:11 »
Pri pouzivani bezpecnostnich reseni at uz od jakekoliv spolecnosti chce pouzivat vlastni hlavu a ne potvrzovat nebo nechavat vse na automatice apod.,to je to nejhorsi co muze clovek udelat.Tune Up ti umozni zobrazeni navrhovanych reseni,takze jsi si je mel nejdrive prohlednout,nez jsi je potvrdil.Dale Avast ci AVG patri mezi to nejhorsi co lze poridit,ale to uz je na jinou kapitolu.
« Poslední změna: 01. 01. 2014, 13:48:16 od BeatJ »
DISKUZNÍ SKUPINA DAB+   https://www.facebook.com/groups/1296962067091947/
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání, FM, DAB+
Kathrein AV12, Emme Esse 15RB3 pro DAB+ III.pásmo
Kathrein ABH01 a Small Five-Element Yagi pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #8 kdy: 01. 01. 2014, 14:27:19 »
Tune Up ti umozni zobrazeni navrhovanych reseni,takze jsi si je mel nejdrive prohlednout,nez jsi je potvrdil.
To já si je prohlédl, říkám, že to vypadalo relativně neškodně...
Citace
Dale Avast ci AVG patri mezi to nejhorsi co lze poridit...
Nevím, jsme v Česku, tak jsem chtěl používat českou firmu a ne Američany apod.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #9 kdy: 01. 01. 2014, 14:30:50 »
Mám AVG-no problemo s SMART LG.. Mám TUNE UP- NO PROBLEMO s LG SMART..
Nebude to vona chyba spíše v té Philips TV ??
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #10 kdy: 01. 01. 2014, 14:57:23 »
...Dale Avast ci AVG patri mezi to nejhorsi co lze poridit,ale to uz je na jinou kapitolu.
Je to sice na jinou kapitolu, ale každopádně s tímto tvrzením nemohu souhlasit. Máte pro něj nějaký objektivní důvod?
LCD LG 65´ + SONY STR-GX315
STRONG SRT 8541 + LCD LG 42´
DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:SMART TV Philips
« Odpověď #11 kdy: 01. 01. 2014, 16:19:16 »
Mám AVG-no problemo s SMART LG.. Mám TUNE UP- NO PROBLEMO s LG SMART..
Nebude to vona chyba spíše v té Philips TV ??

Tak mě to chodilo taky 2 roky bez problémů. Prostě den před štědrým dnem jsem tam zapnul něco, co jsem neměl.
Ale ono to jde vrátit. Už je to Ok a chodí to zase normálně.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL