Pak je to celé ptákovina na entou jak jsem tvrdil od začátku. Nemůže něco fungovat normálně a něco bl.ě.
No ono se to někdy chová tak,že třeba půl pořadu nedělá nic a druhá polovina sebou škube jako blázen.Toho jsem se už také všimnul několikrát a to na pařeza moc nekoukám a je to prostě tak,některé pořady jsou tím postiženy více,jiné méně.
jj je to tak nějak odkud jste tako50?
Louny a příjem z klínovce ,jablonce a rakovníku.
znám tamější kraj, brácha bydlí v Hrušovanech u Žatce, chytá ale Krašov a Klínovec, problém nemá.
Nevím jestli ten problém u některých tunerů nezpůsobuje pre-echo, já to tady v okolí Ostravy pozoruji podobně
no do května to chodilo normálně jak z jablonce,tak později z rakovníku,poté,co pařízek provedl začátkem května,ted si nevzpomenu už co,to začalo zlobit a zlobí to stále.zkoušel jsem i prahu a stejný problém,prostě v tom má pařez bordel,ze začátku si vzpomínám,zrovna jsem to sledoval a docházelo k nějakému testování,přeladování a v jednom okamžiku to hrálo asi 5 mim tak,jako dřív,i formát obrazu bez chyby,to mi i potvrdili,že v tu dobu dělali pokusy s nastavením,ovšem výsledek je od května stále stejný
jinak já vyzkoušel asi 50-60 přijímačů a všude je vidět nedostatek s pařízkem,někde hodně,jinde málo,ale prostě je