To můžu potvrdit! Mám signál na 10803. Momentálně to ještě není bez rozpadů v obraze, ale moc tomu nechybí. Jdu vyzkoušet svůj starší resívr, ten má nepatrně lepší tuner.
No vida a já myslel že nákup přijímačů Clarke Tech 4100/5100 je finanční hazard.
Jako tradiční "zákazník" FTA programů na pozici 28.2E už jsem rozluštil tu záhadu.Příjem rozhodně možný je a bude, ovšem pouze v hlavním vysílacím čase a to se bude opakovat každý den.Myslím si, že je to přímo skvělé v rámci možností. Protože taky jsme mohli vyfasovat spíš ranní vysílání.
Pokud se v reportech nebudou uvádět přesněji alespoň paraboly na jakých je příjem zkoušen nejsou informace moc použitelné. Průměr rozhodně není dostačující.
mircx: já nejsem jízlivý, já s tím "hazardem" nezačal. Jak sám vidíš tak tyhle přijímače jsou vhodné nejen na tu 27,5W ale i na tradiční 28,2E, tudíž ideální pro lovce. Vorti: hmm, ten vypadá taky dobře,i cena je dobrá. Díky.
Vortiho názor o večerním signálovém maximu bude nejspíš správný - od rána "měřitelný" nárůst signálu,freezingy obrazu úplně ustaly.Sice už nemám žádný "signálometr" v dB,ale i v procentech je nárůst viditelný. Bohužel na 10847 stále nula a nejspíš tam i zůstane.