Autor Téma: Nové O2  (Přečteno 9321 krát)

Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nové O2
« kdy: 05. 12. 2013, 16:21:09 »
D.d.Po najetí na nový O2 software je úplně změněno všechno. Nezůstal kámen na kameni. O2kanály již nejde smíchat s kanály z antény -setobox již nelze používat pro příjem MPEG 2 a 4 kanálů z vlastní antény.Mám jeden dotaz,jestliže bych setobox.který již má tento software vzal k někomu,kdo má ještě staré vybavení setoboxu,vrátil by se ten můj zpět do starého režimu?Děkuji.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #1 kdy: 05. 12. 2013, 21:59:26 »
Těžko, stejně tak jako když nový vezmu k někomu kde ještě nepřešel na nový STB. Prostě nehraje.
Je to systémový a záleží jak to je nastavené na ústředně v O2. Nevím co máte za problém. FTA programy snad ladíte na tuneru TV nepotřebujete je míchat v STB. Leda že máte starou TV která nemá DVB-T. Si pořidte novou a užijte si HD.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #2 kdy: 06. 12. 2013, 11:12:48 »
Těžko, stejně tak jako když nový vezmu k někomu kde ještě nepřešel na nový STB. Prostě nehraje.
Je to systémový a záleží jak to je nastavené na ústředně v O2. Nevím co máte za problém. FTA programy snad ladíte na tuneru TV nepotřebujete je míchat v STB. Leda že máte starou TV která nemá DVB-T. Si pořidte novou a užijte si HD.
Máte pravdu.Mám ale malé tv ještě bez mpeg4 v ložnici,kuchyni a v kanceláři a hrajou v pohodě.A je tu ještě něco, když jsem měl programy smíchané nemusel jsem přepínat mezi vstupy.Děkuji za odpověd.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #3 kdy: 06. 12. 2013, 11:44:20 »
Pokud máte jen jeden STB tak ten problém máte stejně jen na jedné TV, opravdu se vyplatí pořídit novou TV a využít O2TV naplno i s HD kanály.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #4 kdy: 06. 12. 2013, 13:16:39 »
Pokud máte jen jeden STB tak ten problém máte stejně jen na jedné TV, opravdu se vyplatí pořídit novou TV a využít O2TV naplno i s HD kanály.
Mám O2TV ke čtyřem televizím a ted mám po Ct HD kanálech, protože u třech nemám  MPEG4. HD od O2TV s tím máme v naší lokalitěu smůlu.Měl jsem tu i jejich technika.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #5 kdy: 06. 12. 2013, 13:46:52 »
Pokud máte jen jeden STB tak ten problém máte stejně jen na jedné TV, opravdu se vyplatí pořídit novou TV a využít O2TV naplno i s HD kanály.
Mám O2TV ke čtyřem televizím a ted mám po Ct HD kanálech, protože u třech nemám  MPEG4. HD od O2TV s tím máme v naší lokalitěu smůlu.Měl jsem tu i jejich technika.
Teď tomu vážně nerozumím, jak jste mohl mít O2TV ke 4 TV? Když podporují max. 2 STB. Každopádně teď to již víc než na 2 TV nepůjde. Zbylé STB pokud nebudete mít možnost FTA příjmu vám budou na nic. Prodávají se přes aukro. Sám jsem tam koupil ty nové za půlku.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nové O2
« Odpověď #6 kdy: 06. 12. 2013, 13:58:59 »
Pokud máte jen jeden STB tak ten problém máte stejně jen na jedné TV, opravdu se vyplatí pořídit novou TV a využít O2TV naplno i s HD kanály.
Mám O2TV ke čtyřem televizím a ted mám po Ct HD kanálech, protože u třech nemám  MPEG4. HD od O2TV s tím máme v naší lokalitěu smůlu.Měl jsem tu i jejich technika.
Teď tomu vážně nerozumím, jak jste mohl mít O2TV ke 4 TV? Když podporují max. 2 STB. Každopádně teď to již víc než na 2 TV nepůjde. Zbylé STB pokud nebudete mít možnost FTA příjmu vám budou na nic. Prodávají se přes aukro. Sám jsem tam koupil ty nové za půlku.
Ty dvě větve jdou ještě dál rozšířit pomocí obyčejných reutrů.Mám to vyzkoušené ke čtyřem nezávislým setoboxům,Ted mám tři a vypadá to ,že by to mohlo fungovat.Já jsem na to koukal v první chvíli jako blázen,že to jde rozmnožit.