Autor Téma: Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového  (Přečteno 20182 krát)

Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #45 kdy: 05. 07. 2013, 10:51:42 »
Kdo vůbec provozje tento mux, taky Brabec???
Ano taky. Ale komunikace s nima je bodě nula. Už jsem jim asi 5x psal mail a snad nikdy jsem nedostal odpověď. :-(
Mimochodem za zmínku asi stojí ze TV RTM teď vysílá pořád dokola jako smyčku nějaký rozhovor s radima za libercky kraj. Včera a dnes jsem tam přepnul asi 7x a pokaždé to tam bylo. Že by se opravdu blížil konec. ???
EDIT: tak dnes jsem přepnul a byli tam normálně zase zprávy. ;-)

To mi povídejte, nějaký informační web, nebo kontakt nikde.  Nedávno jsem zkoušel psát o informaci na Regionální sít 1, teď měl být spuštěn vysílač v Roudnici nad Labem a v K. Varech, podle informací měly být spuštěny kolem 28.6.2013 a nic.  Tak mě napadá jak jsme všichni nadávali na Pařízka a jeho sítě, ale musím uznat, že oni aspoň odpovídají a mají informační weby a všechno co s tím souvisí.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Michal Pavlíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • Mobilenet.cz
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #46 kdy: 08. 07. 2013, 13:12:39 »
Tak dnes se mi již povedlo naladit. Sice kvalita signálu 25%, ale programy běží dobře.
Obsahově žádná změna, stále známá čtveřice "kanálů".


╟╫┼┼┼┤

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 78
    • Zobrazit profil
Ještěd, Černá Studnice, Löbau, Śnieżne Kotły


Leoš Zajíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #48 kdy: 08. 07. 2013, 23:30:34 »
TV RTM teď vysílá pořád dokola jako smyčku nějaký rozhovor s radima za libercky kraj. Včera a dnes jsem tam přepnul asi 7x a pokaždé to tam bylo. Že by se opravdu blížil konec. ???

To bude asi tím, že RTM vysílá hodinovou smyčku denně a zmiňovaný diskusní pořad má půl hodiny. Stačí se podívat do programu :)

http://tv.sms.cz/index.php?P_id_kategorie=56456&P_soubor=televize%2Findex.php%3Fdatum%3D2013-07-03


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #49 kdy: 17. 07. 2013, 22:44:34 »
Tak po tak dlouhé době co jsem jim psal mi teprve dnes přišla odpověď, cituji:


Dobrý den, na vysílači necháme pro jistotu udělat kontrolu šíření signálu, ale kontrolní měření signálu která jsme nechali udělat po městě zatím žádné problémy nezjistila (po poslední výluce na Ještědu bylo nutné některé přijímače či set-top boxy znovu přeladit). Na fóru DigiZone se pokusíme všem odpovědět, ale problém je, že na fundovanou odpověď je zapotřebí znát více údajů (minimálně místo příjmu, druh TV rozvodů atd.), což ve většině případů není uvedeno, nebo jsou uváděné skreslené údaje, jako například, že TV RTM nemá uvedené kontakty atd.

V každém případě děkujeme za upozornění a Váš zájem o naše vysílání.

Se srdečným pozdravem

Zdeněk Chlebík

TV RTM Tel.:482 737 380 Fax 482 736 073 www.tvrtm.cz e.mail: rtm@tvrtm.cz
« Poslední změna: 17. 07. 2013, 22:46:09 od s.s.rock »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Joey51

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 60
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #50 kdy: 06. 08. 2013, 13:30:40 »
Chci se zeptat zda někdo nemá info o datovém toku těhto TV stanic : TV Noe, regionálnítelevize.cz, TV RTM a TV Šlágr (test). Díky za info


Joey51

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 60
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #51 kdy: 14. 01. 2014, 09:01:39 »
Prosím chci se zeptat zda ještě vysílá v Liberci regionální síť 3. Ptám se proto že v diskuzním foru viz. http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3417.75  zřejmě už od úterka 7.1. 2014 není v databázi ČTÚ RS 3. Díky za info.


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #52 kdy: 14. 01. 2014, 09:39:06 »
Hraje beze změny.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Joey51

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 60
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #53 kdy: 18. 03. 2014, 16:03:56 »
Nepochopím proč dodnes v databázi ČTU nejsou uvedené vysílače které spadali pod bývalou RS 3 (Liberec 32k 2kw, Jablonec 46k 2w) a po sjednocení pod RS 1 zde nejsou uvedeny ani ve zdejší RS. viz. http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-sjednotil-sve-regionalni-multiplexy-pod-jednu-sit/

Nevím proč ale nejsou dané 2 vysílače připravené k rekoordinaci? Samotný p. Brabec uvedl v rozhovoru že chce zvýšit výkon, anténu v lokalitě Liberec - Hanychov 32k. viz. http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-regionalni-site-1-a-3-pokryji-nove-lokality-jedname-i-s-velkymi-televizemi/

A pak se operátor RS 1 diví např. takovéhle kritice. viz. http://www.digizone.cz/clanky/konkurence-se-nas-snazi-ocernit-tvrdi-operator-o-kritice-kvality-regionalni-site-1/

Už by s tím měli pomalu něco dělat.......
Za zvýšení výkonu a popř. antény bych se určitě nezlobil :). Díky za odpovědi.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #54 kdy: 06. 07. 2014, 17:34:58 »
Teď se dívám, že výkon naopak snížili na 501 W. Zvláštní...


MiPo77

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 75
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #55 kdy: 06. 07. 2014, 21:54:30 »
Divné to je, protože výkon je snížen nejen v Liberci ale i v Ústí n/L z 1000W na 100W.


Leoš Zajíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální Síť 3, multiplex ReVi - Co nového
« Odpověď #56 kdy: 08. 07. 2014, 18:33:05 »
A nemůže to souviset se zvýšením vysílacích antén? Pro pokrytí Liberce je vyšší výkon zbytečný. Stejně jsou všude okolo kopce...
Naopak koukám, že u vysílače v Jablonci došlo k navýšení výkonu... Asi bych v tom neviděl žádnou vědu. Podle mě jde o optimalizaci vzhledem k místnímu horskému terénu.