Však ono to nebylo myšleno se zamaskovat. To by šlo účet zrušit a za 3 minuty vytvořit nový. To je jen změna image. Jako inovují servery, tak jsem si inovoval uživatele. Ostatně jsem zde vystupoval jako Emerson, po té jako Jose / krátce bez čárky / potom dokonce velmi krátce jako Jose Emerson Brtnik a pak to dostalo ucelený tvar José Brtník a ten zde byl velmi dlouho, ostatně první ikonka byla ta Mona Lisa s cigaretou...Pak přišel do hry ,,stojící medvěd" v souladu s nickem a teď opět v souladu s nickem je to obal LP Tarkus. Takže Tisícovka je zde.
Ještě mě napadlo, že by nám mohli nad jméno přimalovat houpací křeslo nebo bačkory...
I když upřimně řečeno... K vůli dvěma lidem ? Uvidíme až TISÍCOVKY dosáhne p.Polák. Tomu ovšem ještě tak stovka chybí... Taky jsem někde viděl titul Starý sup nebo tak něco... Šlo o britský server, jestli to mělo znamenat něco jako u nás se říká, Stará páka nebo Starý pes ? Netuším... Já bych to nazval Inventář...
Ještě mimochodem k tomu zdvojení, ztrojení... Je to u daleko více nicků, nežli jste uvedl a všiml jsem si toho už dávno... Většinou to vznikne při první registraci, kdy nick žije v domění, že se nezdařila, tak ji 2x nebo 3x zopakuje a pak s hrůzou zjistí, že je to funkční všechno anebo používá tu poslední, kde už se mu objevila nějaká odezva a u těch předešlých pokusů, že jsou funkční, se ani třeba do smrti nedozví... Vzhledem k tomu, jak to tady blbne, viz. třeba zrovna včera, bych to celkem nepovažoval za nic neobvyklého... Také k tomu některé servery přistupují jako k chybě uživatele a pravidelně to kontrolují a duplicity maží...
Sám Lukáš Polák je tam mimochodem také 2x. A největší výkon je asi Dan Kois, který je tam 8x. A tam mne napadá, zda nemá zdejší spolupracovník Juraj Koiš syna Dana ? Ale možná jen shoda jmen...