Stasi-DDR: A jak si prosím pěkně přišel na to, že tu ty lidi fňukaj? Máš stejnou potřebu tu zde zviditelnit svou osobu, jako někoho, kdo je tím pádem víc, než ostatní? A použiješ k tomu (stejně jako Pepa Novák) úplně mimověcné argumenty. Asi jsem slepý, ale dle tebe je "pouhý" názor někoho, kdo se vyjádří například k neúměrné ceně za článek či obsahu placené zprávy, jako fňukání? Ty mě s Novákem totiž připomínáš přesně ty politiky, kteří ti do hlavy nabulíkují, že když si automaticky zaplatíš vše, o co tě kdo požádá, budeš u toho držet ještě hubu (radši nemít tedy žádný názor), tak se tím pádem budeš automaticky cítit jako úspěšný. Ano, já osobně jsem si například ze zde placených článků dělal legraci, ale nemám důvod jakkoliv zesměšňovat někoho, kdo tu vyjádří ke konkrétním věcem svou námitku. Připomínáš mi lidi, mezi které jsem kdysi (dnes říkám bohužel) chodil - Samá hypotéka, dvě auta na leasing a také pro ně nebyl problém za cokoliv vyhazovat prachy, bohužel (pro ně) vše na půjčky, ale drželo je nad vodou (to co jim tvrdí i některé politické strany), že jsou tak úspěšní a sebevědomí, že na to maj. Dnes jich jsou dvě třetiny v hajzlu. Já osobně si na vše s chutí vydělám, nejdříve je pro mě prioritní, aby byl spokojen zákazník a o nějákých silných kecech o úspěchu někde na veřejnosti (či na fórech) si myslím své. Měl by si se s Novákem nad sebou zamyslet a hrát si trochu méně na machra. Pamatuj si, ten kdo machr ve skutečnosti je (ať vlastním úspěchem či poctivě nabytým majetkem), to nedává všude najevo. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud peníze dokážeš vydělat opravdu poctivě, tak si jich následně o to více vážíš a vím, že rozhazovat za každou píčovinu, jen pro to, abys tím někomu dokazoval, že máš, dělají často jen ti, co si svůj "úspěch" jen malují.